Descoperă noul magazin Diego din Brăila pentru casa ta

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Te-ai gândit că este timpul pentru renovare, înnoire sau redecorare în casa ta? E bine să ştii că de acum, orice dorinţă în privinţa amenajărilor în propria locuinţă poate fi îndeplinită. Locul potrivit pentru toate acestea este magazinul Diego din Brăila, proaspăt inaugurat în luna iulie a acestui an.

  Situat în Vărsătura, Str. Principală nr. 1, magazinul DIEGO distribuie în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal, magazinul fiind realizat în conformitate cu noile standarde și pe baza experienței de aproape 30 de ani a companiei DIEGO.

  Magazinul oferă clienţilor o serie de servicii precum: tăierea la dimensiunea dorită, transportul produsului achiziţionat, cusut perdele și surfilare etc.

  Secretul succesului al brandului Diego îl reprezintă balanţa dintre raport și calitate, promoțiile lunare, o gamă diversificată de produse, fidelizarea și consultanța clienților, echipa magazinului fiind gata să ofere soluții perfecte pentru fiecare cumpărător.

  Conceptul de bază al magazinului DIEGO este că produsele din ofertă sunt disponibile în colecţii sezonale fixe, în trend cu ultimele tendinţe de decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii Diego pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes.

  Ce oferte îți oferă magazinul DIEGO din Brăila luna aceasta?

  În fiecare lună, la Diego Brăila vor exista promoții la o gamă variată de produse, dar și servicii de ajustare, tivire, călcare, cu un stoc permanent de peste 3000 de produse!

  Astfel, în luna august poți beneficia de două oferte atractive: la oricare model ales de parchet laminat ai gratuit suportul şi plinta cu canal dublu, iar la oricare model ales de pardoseală SPC şi LVT ai gratuit setul de curăţare şi plinta cu canal dublu, oferte valabile până la 1 septembrie.

  Foarte important de reținut este faptul că fiecare client care posedă un card de fidelitate Diego poate achiziționa și alte produse la prețuri excelente.

  Alături de produsele deja existente pe stoc, clienţii au la dispoziţie o multitudine de cataloage din care se pot inspira pentru comenzi mai speciale, cu termene scurte de livrare.

  Alege Diego Brăila, magazinul perfect pentru căminul tău!

   

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img