Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Hygienium No Bzz – aliatul tău împotriva țânțarilor

Vara este anotimpul concediilor și toată lumea visează la o vacanță petrecută pe malul mării sau la munte! Dar întotdeauna e bine să fii pregătit din timp cu anumite produse de protecție, atât împotriva razelor puternice de soare, cât și împotriva țânțarilor care dau târcoale mai ales când se lasă seara. De aceea, dacă ieși la plimbare prin stațiunile de pe litoral sau cele montane, vă recomandăm să aveți la voi kitul Hygienium NO BZZ împotriva țânțarilor.

Kitul Hygienium No Bzz conține patru produse indispensabile și nu trebuie să lipsească din bagajul dumneavoastră indiferent unde veți călători.

Primul produs din kitul anti țânțari este Soluția naturală împotriva țânțarilor (85 ml). Formula cu dublă acțiune a acestuia, conferă protecție naturală pe tot parcursul zilei, fiind și emolient pentru suprafața corpului. Conținutul de Vitamina E are efect antioxidant, iar uleiul de cuișoare contribuie prin proprietățile antiinflamatoare. Loțiunea este indicată pentru întreaga familie, existând și varianta de 200 ml.

Foarte utilă este Loțiunea delicată împotriva țânțarilor (85 ml) care are o formulă cremoasă cu dublă acțiune, ce conferă protecție timp îndelungat, și totodată având efect emolient. Conținutul de mentol are un efect răcoritor asupra pielii, iar uleiul de cuișoare este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatoare. Iar dacă vorbim de o familie numeroasă, varianta de 200 de ml se va potrivi de minune.

 

Pentru a calma senzația de usturime după înțepătura de țânțar, alege crema răcoritoare cu mentol Hygienium No Bzz, un produs cu un efect foarte rapid, datorat concentrației ridicate a uleuiului de salvie și eucalipt. Conținutul de mentol are un efect răcoritor asupra pielii, uleiul de cuișoare prezintă proprietăți antiinflamatoare și D Panthenolul hidratează intens. La fel ca soluția naturala și loțiunea delicată, crema răcoritoare este disponibilă și în varianta de 200 ml.

 

Din kitul împotriva țânțarilor nu trebuie să îți lipsească nici șervețelele umede împotriva țânțarilor care vin în 2 variante: 15 sau 40 de bucăți. Șervețelele igienice umede au la bază o formulă cu dublă acțiune: conferă protecție naturală împotriva țânțarilor pe tot parcursul zilei și au efect emolient. Conținutul de Vitamina E are efect antioxidant, iar uleiul de cuișoare vine cu proprietăți antiinflamatoare.

Produsele se pot achiziționa pe www.lolliboni.com și www.hygieniumshop.ro.

Toate acestea și multe alte produse din gama Hygienium sunt marca Grande Gloria Production, o companie din județul Galați care exportă în peste 50 de țări.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...