Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Descoperă povestea de pe pielea ta cu Henna Tattoo!

Știi și tu ce te deosebește de restul, adori aspectele care te singularizează într-o mare de oameni și iubești să ieși în evidență în stilul tău propriu, caracteristic. Te gândești, însă de multe ori, cum ai vrea să experimentezi mai mult, poate să îndrăznești mai mult și să descoperi noi stiluri sau laturi ale personalității tale? Îți propunem o experiență plină de culoare, atât la propriu cât și la figurat: descoperă povestea de pe pielea ta cu Henna Tattoo!

Experimentează o nouă dimensiune de frumos, creație și culoare cu Henna Tattoo!

Un tatuaj e un soi de emblemă personală, o marcă proprie care te reprezintă și te prezintă pe tine lumii întregi așa cum vrei tu să fii: îndrăzneț, aparte, plin de creativitate, jucăuș, excentric sau în orice alt fel alegi tu. Vestea și mai bună este că Henna Tattoo îți oferă toate avantajele unui tatuaj și, în plus, versatilitate prin însuși caracterul temporar al acestei plante care îți transformă pielea într-o poveste specială dar are și capacitatea de a se reînnoi ori de câte ori îți dorești, de fiecare dată când vrei să experimentezi altceva.

Când pasiunea se dezvăluie la capătul lumii

Arta tattoo este despre tine, despre istoria personală a fiecăruia. Nici Laura Constantin nu a făcut excepție de la regulă și a descoperit prin propria poveste personală arta și pasiunea pentru tatuajele cu henna. Sau, mai bine zis, pasiunea este cea care a urmat-o și a descoperit-o pe ea. Asta pentru că, după un an sabatic petrecut în India din 2013 până în 2014, Laura a regăsit afinitatea pentru artă, creație și domeniul estetic care pentru ea intraseră, cumva, într-un colț de umbră. Atunci a luat ființă Henna Journey, călătoria și devenirea ei permanentă alături de henna și arta decorativă. Astfel, henna a revelat și însuflețit interesul pentru frumos și dorința ei de a picta, trasând parcursul artistic al Laurei pe făgașul drept de urmat.

De ce henna?

Henna e, în sine, sursă de frumos și natură. Henna e o plantă ale cărei frunze uscate și transformate în pudră, se prepară cu știință și pricepere pentru a deveni pigmentul ce colorează și transpune pe piele povestea ta.
Aplicată cu măiestrie și talent, henna devine artă pe piele și orice simbol decorativ nou adăugat aduce un plus de frumusețe ție și lumii întregi.

Tu ce henna tattoo îți dorești?

Henna încântă și cucerește! Pe oricine! Nu există nicio limitare și henna are puterea de a atrage mereu oamenii de pretutindeni tocmai datorită caracterului ei accesibil și temporar. Și, să recunoaștem acum, cine nu își dorește un tatuaj, oricât de mic, finuț, minimalist sau, din contră, impresionant și impunător, sau poate simbolic, ritualic și încărcat de semnificație?

Orice model e unic și individual pe pielea fiecăruia, purtând promisiunea frumosului până la 15 zile, în funcție de zona unde este realizat

Cu Henna Journey, vei găsi cu siguranță ceea ce îți dorești iar dacă nu, Laura Constantin va crea pentru tine tatuajul dorit. Experiența dobândită de-a lungul anilor, în atâtea țări în care a pictat și înfrumusețat pielea atâtor persoane au transformat-o într-un veritabil artist în arta decorativă cu henna, ce aduce bucurie și împlinire oamenilor prin frumos și culoare.

Există o sumedenie de tehnici de aplicare a tatuajelor cu henna, precum există infinite modele, simboluri și variante de imagini ce pot fi transpuse pe piele. Totul ține de alegerea personală iar limita este doar imaginația ta. Descoperă propria poveste pe piele și bucură-te de experiența henna tattoo, unul din cele mai cool trenduri ale verii!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...