Breaking news:

Descoperă universul English Home

Dă o notă plină de farmec casei tale

Sezonul acesta, o nouă locaţie atrage toate privirile la Brăila Mall. Într-o atmosferă de linişte şi confort, English Home – brand de top prezent atât în Turcia, cât şi în ţări ca Ucraina, Bulgaria, Polonia sau Grecia, îşi aşteaptă clienţii cu textile şi accesorii decorative pentru fiecare cameră a casei, toate pentru crearea căminului visat.
Un magazin concept, în stil britanic cu accente rustice unde fiecare obiect creează o poveste. Astfel, English Home oferă în fiecare sezon ultimele tendinţe de bun gust şi calitate pentru cămin, într-o manieră proprie, plină de culoare.


Ce se poartă? Un stil contemporan, dictat de simplitate şi eleganţă, unde abundenţa de culori pastelate şi motive florale fac din magazinul English Home unul irezistibil, mai ales pentru adepţii stilului feminin şi romatic.
Pentru o schimbare de decor a locuinţei, pe lista opţiunilor de shopping trebuie bifat noul magazin, situat pe galeria Fashion în Brăila Mall. Odată intrat în universul decoraţiunilor, nu te poţi hotărî; idei de cadouri, culori şi modele noi, tot ce îţi trebuie, pentru că English Home e un magazin pentru momente frumoase petrecute acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...