Descoperă universul English Home

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Dă o notă plină de farmec casei tale

  Sezonul acesta, o nouă locaţie atrage toate privirile la Brăila Mall. Într-o atmosferă de linişte şi confort, English Home – brand de top prezent atât în Turcia, cât şi în ţări ca Ucraina, Bulgaria, Polonia sau Grecia, îşi aşteaptă clienţii cu textile şi accesorii decorative pentru fiecare cameră a casei, toate pentru crearea căminului visat.
  Un magazin concept, în stil britanic cu accente rustice unde fiecare obiect creează o poveste. Astfel, English Home oferă în fiecare sezon ultimele tendinţe de bun gust şi calitate pentru cămin, într-o manieră proprie, plină de culoare.


  Ce se poartă? Un stil contemporan, dictat de simplitate şi eleganţă, unde abundenţa de culori pastelate şi motive florale fac din magazinul English Home unul irezistibil, mai ales pentru adepţii stilului feminin şi romatic.
  Pentru o schimbare de decor a locuinţei, pe lista opţiunilor de shopping trebuie bifat noul magazin, situat pe galeria Fashion în Brăila Mall. Odată intrat în universul decoraţiunilor, nu te poţi hotărî; idei de cadouri, culori şi modele noi, tot ce îţi trebuie, pentru că English Home e un magazin pentru momente frumoase petrecute acasă.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img