Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Descoperă universul MY GEISHA la Brăila Mall!

Când spunem parfumuri de colecție, ingrediente îndrăznețe și seducătoare, combinații unisex,  spunem MY GEISHA. Astfel, se redefinește conceptul de eleganță și rafinament, nu doar în lumea premium a aromelor orientale, dar și în întreg ritualul de răsfăț a pielii, cu produse de îngrijire body care și make-up.

Mai aproape de Crăciun… Mai aproape de MY GEISHA. Brandul continuă să-și spună povestea, celebrând conceptul de beauty în toate formele sale, într-o nouă locație, la Brăila Mall. Acum poți crea cadoul perfect, combinând șarmul oriental cu stilul contemporan. Angajamentul MY GEISHA este despre seducția eleganței durabile, folosind ambalaje realizate din materiale reciclate, formule cu ingrediente naturale, vegane și prietenoase cu mediul.

Și pentru că magia Crăciunului se regăsește în fiecare colț de lume, pe 22 decembrie, la deschiderea oficială a noului magazin, te poți bucura de răsfăț din plin. În această zi, MY GEISHA îți oferă un discount de 25%, la toate produsele achiziționate. Evenimentul se anunță a fi cu adevărat memorabil, mai ales pentru primii 50 de clienți. Aceștia vor fi răsplătiți cu surprize, sub forma a 50 de cutii cadou, iar pentru cei care fac achiziții de minimum 1000 de lei, bucuriile continuă, deoarece vor primi și câte un parfum de dimensiuni pouch.

O altă notă de culoare se anunță a oferi și invitatul special al evenimentului. Larisa Udilă, cunoscută pentru influența sa în lumea modei, va împărtăși secretele unui stil autentic și sofisticat.

MY GEISHA întruchipează esența pasiunii pentru parfumuri, frumusețe și lux, aducând cu sine elemente distinctive, în fiecare colecție. Te așteptăm vineri, 22 decembrie, începând cu ora 18.00, pe Galeria Fashion, în proximitatea magazinului Deichmann, pentru a redescoperi expresia rafinamentului…  Acum îi poți surprinde pe cei dragi, cu daruri de Crăciun, care aduc fericirea, la propriu!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...