Breaking news:

Zâmbete, recunoștință și mulțumiri de la Clinica DENTAL

Finalul de an ne întâmpină cu bucurie și recunoștință și ne îndeamnă să pășim, încrezători, mai departe.

Profităm de prilejul sărbătorilor de iarnă pentru a transmite întreaga noastră apreciere tuturor celor care ne-au însoțit și ne-au fost alături în acest an. Presărat cu provocări, dar mai ales cu multe reușite și realizări, anul care a trecut ne-a făcut, cu siguranță, mai înțelepți, mai puternici și mai încrezători în propriile noastre forțe și în puterea de a aduce schimbare prin ceea ce facem.

Râmânem, așadar, statornici în îndeplinirea misiunii DENTAL de avea grijă de zâmbetul tău și de sănătatea ta dentară. Iar experiența de peste 30 de ani în domeniu continuă să ne recomande, de fiecare dată, când vine vorba de excelență în servicii de terapie și cosmetică dentară, endodonție, parodontologie, protetică dentară, ortodonție, mică chirurgie sau implantologie.

Beneficiind de echipamente performante, de generație nouă, de o atmosferă plăcută, prietenoasă și primitoare și, mai ales, de competența echipei sale de profesioniști, Clinica Dental se remarcă prin calitatea și promptitudinea serviciilor oferite. Și în anul care vine, Dental își propune să rămână un etalon de încredere, siguranță și calitate pentru clienții săi, pentru a le a oferi experiențe reușite și zâmbetele mult dorite.

Totodată, Clinica Dental mulțumește colaboratorilor, partenerilor, membrilor echipei și tuturor celor care au contribuit la realizările de peste an și față de care își exprimă, încă o dată, gratitudinea, respectul și aprecierea. Avem certitudinea că împreună, prin dedicarea, consecvența și profesionalismul care ne caracterizează și ne reprezintă, vom continua să aducem servicii dentare de top pe piața gălățeană.

Sărbători cu bine și LA MULȚI ANI tuturor!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.4 / 5. voturi: 10

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...