Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

- reclama -spot_img
5
(6)

Desiree Flowers & Events – pasiune pentru flori

De șapte ani pe piața gălățeană, echipa Desiree Flowers & Events mulțumește clienților care i-au fost alături și promite o prezență de neratat, mai ales pe piața evenimentelor. Izvorât din pasiunea pentru flori a două economiste din Galați, brandul Desiree este acum un concept care a inspirat o comunitate de iubitori de frumos, ce încearcă în permanență să se reinventeze.

“Ne-am conturat un stil, inclusiv pe aranjamentele de Crăciun, apropiat de filosofia scandinavă: folosim tot ce ne dă natura, de la frunze în tonuri calde, la semințe, ghinde, flori uscate, criogenate, scoarță de copac.

Lucrăm cu furnizorii locali și acest lucru ne-a ajutat, mai ales în pandemie. Totul este simplu dar foarte elegant! Ținem întotdeauna cont de dorințele și povestea clienților, dar, la nevoie, facem și sugestii.

Prospectăm în permanență, ne documentăm cu privire la tendințe și ne inspirăm de la cei mai buni în materie de decorațiuni. Pentru că exigențele sunt foarte mari, încercăm să nu dezamăgim, să nu ne plafonăm”, explică Violeta Batog.

Desiree Flowers & Events – originalitate

La rândul ei, Laura Frunză, spune că originalitatea este punctul forte al Desiree Flowers. “Lucrăm la optimizarea serviciilor: un echilibru bun între preț și calitatea produsului final. De altfel, în încercarea de a fi unice, noi ne-am reinventat în permanență”.

O veste bună: de anul acesta, echipa, formată din patru doamne talentate, dispune de un nou sediu, pe strada Ionel Fernic la nr. 133, Bl. C120.

“Ce ne dorim de la noul an? Stabilitate. Să reușim să ne reinventăm, naturalul să câștige tot mai mult în tendințe, mai ales pe partea de evenimente. Să crească numărul persoanelor care își bucură privirea și sufletul cu un buchet de flori!”, spun, la unison, Violeta și Laura.

Tendințe în decorațiunile de Crăciun marca Desiree Flowers

În ceea ce privește decorațiunile de Crăciun, Violeta și Laura ne dau câteva sfaturi pertinente: se revine la natural, la simplu, elegant și frumos. “Adevărata splendoare a sărbătorii de Crăciun se vede în atenția pentru fiecare detaliu.

Noi realizăm seturi de decorațiuni, în stilul country chic cu accente glam, care includ ghirlande pentru scări interioare, uși și ferestre, coronițe pentru masă sau uși exterioare și, bineînțeles, un brad împodobit la unison sau în culorile dorite de gazdă”, a precizat Violeta Batog.

Desiree Flowers & Events – pentru un Crăciun magic

Pentru un Crăciun magic, vă invităm să puneți echipa Desiree Flowers & Events la treabă! Desiree Flowers & Events lucrează pe bază de comenzi, atât online, pe www.florariadesiree.com, cât și la telefon 0742/696 589.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 6

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...