Breaking news:

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events – pasiune pentru flori

De șapte ani pe piața gălățeană, echipa Desiree Flowers & Events mulțumește clienților care i-au fost alături și promite o prezență de neratat, mai ales pe piața evenimentelor. Izvorât din pasiunea pentru flori a două economiste din Galați, brandul Desiree este acum un concept care a inspirat o comunitate de iubitori de frumos, ce încearcă în permanență să se reinventeze.

“Ne-am conturat un stil, inclusiv pe aranjamentele de Crăciun, apropiat de filosofia scandinavă: folosim tot ce ne dă natura, de la frunze în tonuri calde, la semințe, ghinde, flori uscate, criogenate, scoarță de copac.

Lucrăm cu furnizorii locali și acest lucru ne-a ajutat, mai ales în pandemie. Totul este simplu dar foarte elegant! Ținem întotdeauna cont de dorințele și povestea clienților, dar, la nevoie, facem și sugestii.

Prospectăm în permanență, ne documentăm cu privire la tendințe și ne inspirăm de la cei mai buni în materie de decorațiuni. Pentru că exigențele sunt foarte mari, încercăm să nu dezamăgim, să nu ne plafonăm”, explică Violeta Batog.

Desiree Flowers & Events – originalitate

La rândul ei, Laura Frunză, spune că originalitatea este punctul forte al Desiree Flowers. “Lucrăm la optimizarea serviciilor: un echilibru bun între preț și calitatea produsului final. De altfel, în încercarea de a fi unice, noi ne-am reinventat în permanență”.

O veste bună: de anul acesta, echipa, formată din patru doamne talentate, dispune de un nou sediu, pe strada Ionel Fernic la nr. 133, Bl. C120.

“Ce ne dorim de la noul an? Stabilitate. Să reușim să ne reinventăm, naturalul să câștige tot mai mult în tendințe, mai ales pe partea de evenimente. Să crească numărul persoanelor care își bucură privirea și sufletul cu un buchet de flori!”, spun, la unison, Violeta și Laura.

Tendințe în decorațiunile de Crăciun marca Desiree Flowers

În ceea ce privește decorațiunile de Crăciun, Violeta și Laura ne dau câteva sfaturi pertinente: se revine la natural, la simplu, elegant și frumos. “Adevărata splendoare a sărbătorii de Crăciun se vede în atenția pentru fiecare detaliu.

Noi realizăm seturi de decorațiuni, în stilul country chic cu accente glam, care includ ghirlande pentru scări interioare, uși și ferestre, coronițe pentru masă sau uși exterioare și, bineînțeles, un brad împodobit la unison sau în culorile dorite de gazdă”, a precizat Violeta Batog.

Desiree Flowers & Events – pentru un Crăciun magic

Pentru un Crăciun magic, vă invităm să puneți echipa Desiree Flowers & Events la treabă! Desiree Flowers & Events lucrează pe bază de comenzi, atât online, pe www.florariadesiree.com, cât și la telefon 0742/696 589.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 6

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...