Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită

Oricât de greu este de crezut, ultima lună a anului 2022 a sosit și, odată cu ea, toată agitația și veselia sezonului sărbătorilor. De la bucuria întâlnirilor festive cu prietenii și tradițiile îndrăgite de familie până la lupta pentru a atinge termenele limită și a lepăda orice și toate punctele libere posibile înainte de sfârșitul anului, decembrie este, fără îndoială, una dintre cele mai haotice – dar și complet magice – luni din tot anul. Și cu siguranță le poți mulțumi co-gazdelor astrologici ai lunii – Săgetător cel vesel și Capricorn cel muncitor – pentru această vibrație.

 

Berbec
21 martie-19 aprilie

„Nu te poți descurca cu mine chiar dacă aș veni cu instrucțiuni.”

Cuvintele tale sunt, pentru unii, ca niște unghii care zgârie o tablă dacă dimineața nu-ți bei la timp cafeaua.

Orice bere consumată în această lună se poate întoarce să te bântuie, eventual sub forma unui impuls laxativ. Apropo, banca nigeriană care deține banii prietenului tău de e-mail nu există.

Temperatura incredibilă te va afecta în moduri pe care pur și simplu nu le poți prevedea. Cred că va fi genul de temperatură care necesită mișcări de haine (te îmbraci, te dezbraci), un tic nervos – dificultatea este că ceața misterului te înconjoară. Cred că ceea ce spun este că va fi cald sau rece. Sau poate undeva la mijloc. Dar să mai ai ceva pe tine.

 

Taur
20 aprilie-20 mai

„Regula leneșă numărul 39: nu mă pot întinde până acolo, nu am nevoie de chestia aia.”

Urma arsurilor de țigară de pe pantalonul tău se poate estompa în zilele următoare și va fi înlocuită de o pată abstractă în care tu vezi trandafiri.

Simt un sentiment de încântare în tine. Ai structurat inteligent în capul tău o piesă impresionantă. Pune-o în practică luna aceasta și vei vedea rapid beneficiile.

Vremea se poate schimba într-o clipă, așa că fiți pregătită pentru orice eventualitate. Chiar și mai ales dacă asta înseamnă să te îmbraci în 3 tipuri diferite de îmbrăcăminte.

Dacă nu vrei să ai probleme ale tenului evită situațiile conflictuale. Fața ta poate deveni dureroasă și crăpată din cauza tuturor palmelor primite.

Gemeni
21 mai-21 iunie

„Noi suntem motivul pentru care trebuie să existe indicații privind utilizarea flaconului de șampon.”

Hainele business nu sunt potrivite pentru mers la piscină mai ales într-un complex de fițe. Vă rugăm să vă duceți ideile extraordinare despre libertatea personală în altă parte.

Dinții stomatologilor nu sunt întotdeauna atât de grozavi pe cât ai crede. Data viitoare când ești pe scaun, în loc să te uiți în tavan sau în jos pe partea de sus a asistentelor, uită-te bine în interiorul gurii dentistului. Vei fi surprinsă, șocată și fie intimidată. Dacă te vei simți excitată este de la anestezie.

Rac
22 iunie-22 iulie

„Auto correct-ul poate să se ducă direct dracului!”

Oportunitatea așteaptă la fiecare colț. Tot ce trebuie să faci este să o ajungi din urmă, să o pui într-o cutie mare în care să bați ca la tobă. De sărbători te va invita cineva la o serată.

Dacă vrei sex ar fi bine să refuzi și să-l suni pe tipul care-ți repară calculatorul. Te vei bucura alături de el de asfințit chiar dacă culorile sunt date de lumina led-urilor de pe ecran.

Singura teorie a conspirației pentru care trebuie să-ți faci griji este cea care te implică. Știai despre acea conspirație, nu? O Doamne.

Nu-i lăsa pe alții să-ți înăbușe creativitatea. Este în regulă să le faci cadou tablouri pictate de tine. Sub formă de guler.

Leu
23 iulie-22 august

„Recunoaște… viața ar fi atât de plictisitoare fără mine.”

Dansează ca o nebună, câștigă respectul colegilor și pe cel al dușmanilor. Stelele indică faptul că mersul pe sub scări este o idee proastă pentru tine luna aceasta.

Să te prezinți cu premii din carton făcute în casă nu este probabil cea mai sănătoasă modalitate de a-ți da un impuls moral.

Se spune că accidentele cu artificii sunt în creștere în toată țara. Statisticile politice ar putea deveni importante pentru tine astăzi, dar misticii nu vor fi clar cum. Ai grijă la obiectele în formă de pocnitoare.

Mărimea pantofilor tăi indică faptul că este puțin probabil să cazi la un cutremur ușor.

Fecioară
23 august-22 septembrie

„Sunt la un pas de a fi bogată, tot ce îmi trebuie acum sunt niște bani.”

Un film vă va clarifica despre o serie de lucruri astăzi și va servi și pentru a ucide între o oră și jumătate și două și jumătate din zi. Probabil.

Îmi pare rău, este o lună lentă pentru tine, nu pot spune nimic care să o facă mai interesantă. Nici mâine. Sau peste o săptămână.

Atenție la câinii supraponderali dacă va ninge. Orice vârfuri pe care le vedeți în consumul de energie se poate datora unor circumstanțe neprevăzute și mortale. Tot ceea ce faci azi va fi o treabă proastă, iar efortul ar fi cel mai bine cheltuit navigând pe site-uri web ce tratează subiecte handmade.

Deja vu este sentimentul că cineva te-a luat peste picior înainte (deseori spunându-ți ce înseamnă deja vu).

Balanță
23 septembrie-octombrie 23

„Nu aș putea fi falsă în legătură cu nimic, chiar dacă aș fi obosită. Expresiile feței mele nu mi-ar permite.”

Cel mai bun mod prin care îți poți anula greșelile este să te ridici, să arunci o privire bună în jur și apoi să strigi „Îmi pare rău, băieți! Astăzi a fost o înșelăciune atotputernică și sunt foarte vinovată.”

Ești pregătită pentru sărbătorile ce vor urma luna aceasta, după ceva noroc în trecutul recent. Singura cameră care a scăpat nedecorată este baia. Dar nu-i timpul trecut. Este posibil ca muzica să te ajute, așa că încearcă să asculți cât mai mult posibil. De preferat în căști.

Scorpion
24 octombrie-21 noiembrie

„Soarta. Micul mod al vieții de a spune „hai să vedem cum naiba îți place asta!”

Să te înfometezi nu te ajută să slăbești. De fapt, o cură de slăbire poate fi foarte dăunătoare sănătății tale. Întreabă orice răposată și îți va spune: „Da, așa e, sunt foarte slabă!”

Prima săptămână a lunii nu se poate numi chiar norocoasă. În schimb, următoarele sunt! Așa că este ceva de așteptat cu nerăbdare în timp ce îți ridici dinții cu brațul rupt. Nu e niciun rău să-ți iei o zi liberă. Doar să nu pice în weekend.

Papagalii pot fi enervanti, precum si frumos colorati. Rawwr! Papagalii pot fi enervanti, precum si frumos colorati. Rawwr! Rawwr! Papagalii pot fi enervanti, precum si frumos colorati. Rawwr!

Creierul tău este plin de idei, dintre care unele sunt cu adevărat genitale și trebuie să te concentrezi pe a-ți transforma visele în realitate.

Săgetător
22 noiembrie – 21 decembrie

„Nu înnebunesc. Sunt nebună natural. Pur și simplu ating normalul din când în când.”

Când ești în pericol, ai tendința de a fugi repede. Uneori reușești chiar și pe tocuri. Valorificați această abilitate astăzi, deoarece veți avea nevoie de ea în jurul orei 16:00.

Amintește-ți să mesteci înainte de a înghiți. Ești incredibilă.

Așteptarea unui e-mail important în următoarele săptămâni va avea precedent față de așteptarea e-mailurilor nedorite pentru prima dată. Deși veți fi în continuare interesată când veți primi un e-mail care declară că cineva v-a blocat calculatorul.

Unele părți din tine au chef să renunțe la post, dar hrănirea acelor părți cu înghețată și bucăți de slănină le poate revigora, într-o măsură. Când îți pui mintea la asta, poți fi o persoană a naibii. Du-te să-i iei! De Crăciun primești oaspeți. Pentru că nu ești acasă vor intra pe geam.

Capricorn
22 decembrie – 19 ianuarie

„Am 99 de probleme și 86 dintre ele sunt scenarii complet inventate în mintea mea pentru care mă stresez fără niciun motiv logic.”

A da din mâini ca o pasăre este o modalitate bună de a atrage atenția asupra ta. Ânsă tot nu vei putea să-ți iei zborul. Întunericul pe care îl experimentezi când închizi ochii ar putea fi însoțit de un mârâit demonic scăzut mai ales noaptea, înainte de Anul Nou.

Ghici ce? Poate că vei scrie o mulțime de scrisori în prima săptămână a lunii, dar măcar apoi, te vei lăuda că stăpânești arta fină a linsului de timbre. Să folosești un chibrit este întotdeauna util atunci când aprinzi focul. Cu toate acestea, incendiile metaforice pot fi pornite folosind o bâtă de baseball sau o scândură.

Vărsător
20 ianuarie – 18 februarie

„Dacă aș vrea să mă sinucid, m-aș urca pe ego-ul propriu și aș sări la IQ-ul tău.”

Câinii se vor trezi în mod inexplicabil atrași de bradul împodobit de tine. Dacă nu ești deloc paranoică cu privire la amplasarea camerelor web în dormitorul tău, cel mai bine este să cumperi o maimuță mică special antrenată de la magazinul local de gadgeturi.

Sunt mici, drăgălașe și lasă niște urme discrete sub pat. Unii spun că ar fi animale de companie bune, dar nu trebuie să le credeți în totalitate. În loc de colinde vei fredona o melodie cu versuri ciudate: „Hair can be red. Hair can be blue. You have some hair. And I have some too.”

Pești
19 februarie – 20 martie

„Dacă nu trebuie să luăm gustări la miezul nopții, de ce este pusă lumină în frigider?”

Eliberează-ți furia în siguranță, scrie un scenariu pentru Netflix. Nu fi jenată de acțiunile tale zilnice, îmbrățișează-ți latura extravagantă. Fă la fel toată luna!

Ritualurile tale zilnice sunt cele care te mențin în continuare. Evită tentația de a-ți schimba felurile, ca nu cumva să devii jumătate din persoana care ești astăzi. Acțiunile durează un moment, consecințele durează toată viața. Lumânările cu care ai împânzit toată casa te pot ține până a doua zi. Sau s-ar putea doar să-și păteze hainele. Gustul vecinului pentru muzica tare te determină să-l ajuți să sufere un accident nefericit.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 16

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...