Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Desiree Flowers&Events: evenimente rafinate și elegante

Cu un excelent renume și cu un palmares admirabil, construit în cei peste 7 ani de activitate în organizarea de evenimente private sau corporate în Galați și în țară, Desiree Flowers&Events continuă să se dezvolte și să crească frumos alături de partenerii și de clienții săi.

Desiree Flowers&Events: o echipă profesionistă, creativă și responsabilă

De altfel, cei doi ani de pandemie nu au făcut decât să consolideze poziția pe piață a agenției. Desiree Flowers&Events s-a situat, în continuare, în topul preferințelor clienților ce își doresc ca evenimentul lor să beneficieze de suportul unei echipe profesioniste, responsabile și pregătite pentru orice provocare oferită de eventuale situații neprevăzute.

„Pandemia ne-a oferit oportunitatea de a ne cunoaște mai bine business-ul, de a-i înțelege importanța și de a experimenta în cadrul unui alt tipar de evenimente decât cel cu care eram obișnuiți. Cu alte cuvinte, am ieșit din zona de confort,  iar această călătorie a fost pentru noi una de ascensiune. Am fost plăcut surprinși de faptul că oamenii nu au încetat să aprecieze frumosul, florile și nu au renunțat la ideea de a avea o nuntă de vis”, spune Violeta Bacalu, una dintre asociatele companiei.

Colaborați cu Desiree Flowers&Events: de la evenimente corporate la „Garden party”

Grație colaborărilor de lungă durată cu parteneri ce le împărtășesc viziunea creativă, portofoliul agenției gălățene s-a îmbogățit cu evenimente de o mare diversitate.

Spre exemplu, frumusețea și eleganța unui eveniment de tip „Garden party”, o mireasă relaxată și încrezătoare în organizatorul evenimentului – toate acestea pot fi și povestea nunții voastre, dacă vă opriți la o colaborare cu Desiree Flowers&Events.

Viitorii miri ce prețuiesc atenția la detalii, capacitatea creativă și implicarea fără rezerve, găsesc aici designerul perfect pentru nuntă sau botez. Astfel, mai mult decât un simplu furnizor de servicii profesioniste, acesta va deveni partenerul flexibil și de încredere pe care vă puteți sprijini, la curent cu tendințele, dedicat și deschis să vă ofere consultanță permanentă.

Sezonul 2022 se anunță unul provocator din toate punctele de vedere, iar echipa Desiree Flowers&Events este nerăbdătoare să își pună în valoare experiența și să vă ghideze în organizarea evenimentului ideal.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...