Breaking news:

Ție cum îți surâde frumusețea în această primăvară?

Perioadele de tranziție dintre anotimpuri se caracterizează printr-o sensibilitate sporită a tenului la factorii de mediu, în special din pricina diferențelor de temperatură și a schimbărilor meteo. Tocmai de aceea, este cu atât mai important acum să oferi tenului o îngrijire corectă. La magazinele cu specific beauty din Brăila Mall, găsești tot ce ai nevoie pentru a asigura o rutină corespunzătoare pielii tale. Află și tu care sunt recomandările experților:

  1. CURĂȚAREA – totul începe cu o curățare temeinică a tenului, atât dimineața, cât și seara, chiar și atunci când nu ai folosit produse de make-up. Cel mai important este să folosești un produs de calitate, care acționează rapid, este prietenos cu pielea, dar și eficient, precum apa de curățate micelară HYDRA ECUME, pe care o găsești la magazinul Marionnaud din Brăila Mall. Aceasta oferă atât o curățare optimă, cât și mineralizarea tenului, într-un singur pas.

  1. TONIFIEREA reprezintă al doilea pas important, ce nu ar trebui să lipsească din rutina corectă de îngrijire a tenului. Și în acest caz, alegerea unui produs potrivit tipului de ten, cu beneficiile necesare, este esențială. Tonerul Peptaronic SNP PREP, disponibil în magazinul Marionnaud din Brăila Mall, îmbunătățește vitalitatea pielii, prin combinația de peptide conținută, dar și hidratează profund, datorită acțiunii active a acidului haluronic. Totodată, protejează pielea de iritatii, stres si alti stimuli externi, fiind un produs ideal în această perioadă.

  1. SERUL completează rutina de îngrijire a tenului, prin efectul de lifting, netezire a tenului și reumplere a ridurilor. Recomandarea acestui sezon sunt fiolele La Roche-Posay – Hyalu B5, cu un complex unic de 3 tipuri de acid hialuronic pur, pe care le găsești la Farmacia Salofarm.

  1. CREMA este pasul final, ce întregește procesul de îngrijire a tenului. Ai grijă să alegi o cremă potrivită tipului tău de piele, luând în calcul și celelalte produse pe care le utilizezi. Nu uita că, odată cu noul sezon, ai nevoie și de produse supliementare pentru înfrumusețarea tenului, precum măștile de față, cremă cu proteție solară sau apă termală.

Experții din magazinele beauty din Brăila Mall te așteaptă cu cele mai bune sfaturi și recomandări. Alege ce ți se potrivește și surâde și tu primăverii cu o rutină de înfrumusețare corectă!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...