Breaking news:

Revista Urbania nr. 34

Bine ați venit în lumea captivantă a verii gălățene,...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă, soție, femeie și, nu în ultimul rând, model de inspirație într-o experiență personală și profesională pe cât de bogată și diversă, pe atât de consistentă și împlinitoare? Victoria Yildirir, Consultant în bune maniere, etichetă socială și de business, coordonatoare a proiectului Manners By Victoria, în paralel import export manager la Grande Gloria, dar și mamă dedicată a doi copii, soție iubitoare, precum și o prezență activă în sectorul ONG, prin implicare constantă într-o multitudine de proiecte și acțiuni cu caratcter civic și social, susținătoare și promotoare de seamă a principiului de voluntariat, ne împărtășește despre importanța educației și a învățării permanente și despre propriile principii și valori de viață care au ghidat-o în parcursul său de performanță profesională și împlinire personală.

”Experiența mea de viață s-a construit pe 3 culturi diferite: sunt născută în Republica Moldova, am fost școlită în România, iar partenerul meu de viață este din Turcia. Practic, eu am înfrățit popoarele. Viața m-a pus în situația în care a trebuit să îmi asum diferite roluri. Pentru unele m-am pregătit, cum ar fi cel de inginer, deși nu am profesat niciodată, iar altele m-au luat total prin surprindere, cum ar fi cele de soție sau mama.” mărturisește Victoria.

Indiferent de rolurile asumate, ambițioasa și încântătoarea antreprenoare a mizat întotdeauna pe educație și perfecționare continuă, pe fructificarea tuturor oportunităților de învățare, pe disciplină, implicare, autenticitate, responsabilitate și găsirea de soluții, câștigând, astfel, încrederea, respectul și aprecierea celor de lângă ea.

Victoria Yildirir afirmă că pentru a reuși în orice aspect al vieții, cel mai important este să fii corect, bun și onest, iar tinerilor dornici de succes le recomandă să se implice în proiecte și acțiuni de voluntariat, pentru a-și dezvolta empatia și compasiunea, elemente esențiale pentru o societate sănătoasă și solidă.

Tot în spiritul schimbării și al impactului pozitiv pe care dorește să îl producă în mediul în care se află, a luat naștere și proiectul ei de suflet – Manners By Victoria, un proiect aparte dezvoltat pe plan local, ce vizează educarea cu privire la bunele maniere, eticheta socială și de business. În plus, proiectul Manners By Victoria posedă o încărcătură personală deosebită, fiind inspirat de nevoia de a lăsa propriei fiice o moștenire cu adevărat specială, prin conștientizarea dorinței de a ajunge la cea mai bună variantă proprie, menită să inspire și să contribuie la un mediu educat, în care bunul simț și buna cuviință să reprezinte ingredientele cheie.

”Bunele maniere urmăresc în permanență felul în care se simt ceilalți – un aspect realmente neglijat în societatea de azi. Iar eu cred că bunele maniere pot contribui la îmbunătățirea relațiilor și, implicit, la calitatea vieții și am decis să găsesc o formulă prin care să ofer și altora din acest prețios ”dar” și, astfel, s-a născut ”Manners by Victoria.”

În esență, Victoria Yildirir reușește să ilustreze propria filosofie de viață, prin minunatele vorbe ale lui Cehov: ”La om, totul să fie frumos: și chipul, și îmbrăcămintea, și sufletul, și gândurile”. Iar noi ne bucurăm să îi urmăm îndemnul și să îi admirăm exemplul.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.3 / 5. voturi: 9

ai citit?

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...