Breaking news:

Revista Urbania nr. 34

Bine ați venit în lumea captivantă a verii gălățene, așa cum este ea surprinsă în paginile noului număr al Revistei Urbania, ediția specială de vară! Pregătiți-vă pentru o incursiune fascinantă în locuri noi și experiențe fresh pe care orașul nostru le oferă în acest sezon fierbinte.

Vă invităm să descoperiți oaza de relaxare de la Beluga Pool, unde puteți savura cocktailuri răcoritoare într-o atmosferă rafinată. Pentru iubitorii de bijuterii, colecțiile handmade Teratai vă vor fermeca cu designul lor unic inspirat din culturi exotice.

Pofticioșii vor fi încântați de deliciile Cofetăriei Dana, cu torturi spectaculoase în stil Alice în Țara Minunilor, însă puteți savura și specialitățile mexicane autentice de la Taco Bar. Nu ratați nici preparatele sănătoase și energizante de la Mangoliv sau, de ce nu, încercați stilul Altceva într-o atmosferă plăcută și prietenoasă la Altceva Brunch Club.

Pentru un look strălucitor, treceți pe la Blush Beauty by Giulia, unde veți găsi servicii de makeup profesionist. Iar doamnele care vor să strălucească pe plajă pot alege costumele de baie premium RovaSwim.

Aflați povestea inspirațională a Victoriei Yildirir, consultant în etichetă și bune maniere. Și nu ratați noul Centru Comercial Traian, unde puteți descoperi experiențe de shopping ce vă pot fi preferate. În final, răsfățați-vă cu tratamentele de remodelare corporală și îngrijire a tenului de la Be Slim Body Care.

Toate aceste experiențe vă așteaptă să le descoperiți în detaliu în paginile revistei noastre și pe viu, în oraș. Vara aceasta, Galațiul strălucește – veniți să îl explorați alături de noi!

Revista Urbania iulie 2024

Revista Urbania nr.34 – ghidul tău în jungla urbană!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...