Detoxifiere și înfrumusețare la New Nails în Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  NEW NAILS a adus la Galați un aparat revoluționar DetoxSpa ce oferă o curățare a organismului pe bază de ioni, prin fenomenul electrolizei. Sub acțiunea ionilor, toxinele ies prin pielea tălpilor, fiind eliminate în apa din recipient. Detoxifierea se realizează imediat, lucru pe care îl poate observa orice pacient: apa se colorează aproape instant. Culoarea este un bun indicator pentru stabilirea – sau confirmarea – diagnosticului. Ședințele durează 30 de minute.

  Unul din performantele și la îndemână sisteme de evaluare a starii de wellness (sănătate energetică și psiho-fizică) a organismului se găsește la Galați la NewNails

  Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonanței magnetice (ACRM) și implică inovații de tehnologie avansată din medicină, bio-informatică, inginerie și din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca bază teoretică, acest echipament electronic colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determină starea de sănătate, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor. ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul ca este complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid și economic.

  Datorită unei aplicări corespunzătoare, extensiile de gene arată complet natural…

  La New Nails beneficiezi de servicii de înfrumusețare la standarde: micropigmentare semipermanentă sprâncene, buze dar și pleoape, manichiură și pedichiură cu gel, tratament spa pentru picioare sau gene fir cu fir. Datorită unei aplicări corespunzătoare, extensiile de gene arată complet natural, putând corecta chiar şi micile imperfecțiuni (ochi căzuţi, ochi apropiaţi etc). În ceea ce privește SPA-ul pentru picioare, răsfățul conține exfoliere, masaj cu săruri minerale, miere, aloe vera, ceai verde, avocado și grapefruit. Tălpile sunt apoi învelite într-o mască hidratantă și răcoritoare cu argilă, extract de castravete și mentă. Operațiunea durează puțin peste o oră și costă 55 de lei.

  newnailsms1
  NEW NAILS Mazepa, str. Brăilei, Bl. P2. Pentru programări puteți suna la tel. 0721 339 039 sau 0749 362 279. Pentru oferte, consultați www.newnailsbymagicstudio.ro sau pagina de facebook New Nails

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img