Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Dezvoltă-ți stilul vestimentar care te definește

Stilul vestimentar nu este ceva cu care te naști, stilul vestimentar îl înveți, îl creezi, îl faci personal și-l dezvolți.

Mărimea contează!

Există un lucru pe care orice bărbat ar trebui să-l învețe pentru a fi mai bine îmbrăcat și pentru a fi mai atractiv, trebuie să se asigure că poartă hainele care au mărimea potrivită. Majoritatea bărbaților, chiar și în cele mai la cosmopolite orașe, par să poarte haine cu două numere mai mari. Alege-ți hainele potrivite pentru tine și pentru aspectul pe care-l ai. Dacă nu o poți face singur, caută un profesionist. Este adevărat, costă bani, dar în cele din urmă, este o investiție ce merită făcută și în final va costa mai puțin decât a arăta prost îmbrăcat.

Alege simplitatea

Ideal ar fi să îți dezvolți o garderobă ce te face să arăți elegant și care evită aspectul de „prea mult”. Nu intra în gașca celor care brusc descoperă moda și au impresia că trebuie să se îmbrace pentru a impresiona pe cineva anume. Evită gablonzurile, inelele pe fiecare deget și centura cu capse ce are catarama cât palma. Sunt și ele bune la ceva dar își au sensul numai dacă ești într-o trupa rock sau te încadrezi într-o anumită categorie de stil. Cumpără-ți haine simple dar elegante și construiește-ți un stil care te avantajează. Nu confunda niciodată aspectul cu accesoriile.

Regândește ce înseamnă „casual”

Poți avea un aspect elegant și fără prea multe haine. Relaxat și casual nu înseamnă în mod neapărat un trening și un tricou.

Orientează-te către un aspect definit

Dacă alegi sa porți un tricou polo, poartă niște pantaloni casual sau blugi, nu pantaloni eleganți. Același lucru se aplică și dacă alegi să porți o cămașă: adaugă o pereche de blugi de designer sau pantaloni din lână. Este posibil să combini diferite stiluri pentru a crea un contrast, dar este un lucru dificil de realizat cu succes. Pentru început, este mai bine să rămânem cu un aspect definit, unificat.

Nu mergeți la cumpărături pe cont propriu

Asistenții de vânzări de la magazin vă vor spune ceva atâta timp cât vă vor vinde ceva. Ceva în interesul lor. Este foarte ușor să vă lichideze bugetul și să plecați acasă cu ceva ce nu veți purta niciodată. Un sfat bun este să-ți iei un prieten sau o prietena și să nu asculți de asistenți. Am întâlnit o situație în care am fost sfătuit să cumpăr o jacheta care stătea mulată pe mine pentru că era „menită să fie purtată astfel”. Nu am cumpărat-o.
[interscroller_banner_web bannerid=”1″]

Asumă-ți riscuri

Este de preferat să te îmbraci ceva mai elegant decât în varianta în care ești îmbrăcat mai puțin elegant. Vei constata că cei din jur vor observa asta. Însă nu este bine să fi mai elegant decât gazda la care te duci în vizită, sau decât șeful tău sau, dacă mergi la o nuntă, nu este politicos să arăți mai elegant decât mirele. Cel mai mult contează să îți găsești un stil propriu – acela care îți reflectă personalitatea.

Nu subestima importanța detaliilor

Se spune că diavolul se află în detalii. Merită să acorzi o atenție acelor prime detalii pe care le vor observa ceilalți la tine. Mă refer la curea, nodul de la cravată, o eșarfă și nu în ultimul rând la batista din buzunarul de la piept.

Cumpără-ți o pereche bună de pantofi

Dacă există un lucru pe care femeile și recrutorii îl observă, ei bine, aceștia sunt pantofii. Un proverb spune că poți măsura puterea unui om în funcție de pantofii lui. Deci, în loc să purtați niște porcării de încălțat, mai bine faceți o investiție într-o pereche bună de pantofi! Pe care să-i păstrați curați și întreținuți corespunzător.

Fără „etichete”

Evitați hainele care au logo-uri exagerate ca dimensiuni. Ești un panou publicitar sau ce?

Nu exagera cu tendințele

Nu cumpărați o piesă de îmbrăcăminte doar pentru că este ultimul răcnet în materie de moda. Găsiți-vă propriul stil. Vizualizați „eleganța” și cumpărați în consecință. Eleganța este atemporală. Îți poți adăuga întotdeauna câteva piese moderne pentru a te actualiza și a-ți accentua aspectul individual. Această abordare vă economisește, de asemenea, bani pe termen lung.

Nu fi sclavul unui anumit brand

Pune-ți întrebarea: aș purta acest lucru dacă ar avea o altă etichetă? Vei descoperi că și alte case de modă au produse similare dar la preturi mici sau de o calitate bună. Și apoi… ții neapărat să porți o „etichetă” anume?

Lenjeria de corp încă este lenjerie de corp

Nu o purta ca pe o cămașă sau ca pe niște pantaloni scurți. Adică nu trebuie să o expui. Asta este valabil și pentru cei care cred că a fi cool înseamnă să-ți expui la vedere toate hainele cu care ești îmbrăcat, de la maieu la boxeri.

Experimentează stiluri noi

Foarte multi bărbați se tem să se exprime printr-un stil prea personal. Trebuie să ai curaj. Odată cu diversificarea modei, bărbatul care se îmbracă încă în negru sau care poartă doar jeansi va fi în curând într-o minoritate evidentă. Experimentarea unui stil nou nu face rău. Chiar dacă este acceptabil ca un bărbat să se îmbrace mai puțin elegant decât o femeie asta nu înseamnă că nu trebuie să acorde o atenție deosebită stilului cu care o face.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...