Un tratament mai eficient, mai simplu și rapid pentru coșuri, la Nomasvello Mazepa Galați!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Sebumul este ca un magnet pentru impuritățile din aer

  În prezent, riscul de a avea un ten acneic este foarte răspândit printre noi din cauza radicalilor liberi din mediu, a alimentației haotice și a consumului zilnic de cafea, țigări şi băuturi alcoolice. Acneea este des întâlnită îndeosebi la persoanele cu tenul gras, sebumul fiind ca un magnet pentru impuritățile din aer.

  NomasVello Mazepa Galați are soluția

  Centrul NomasVello Mazepa Galați îți propune pentru rezolvarea acestei probleme tratamentul de curățare facială ProSkin! Procedeul propus de noi este non invaziv și constă în eliminarea impurităților feței prin curățarea facială în profunzime.

  Aşa cum pentru o îngrijire corporală se recomandă folosirea unor produse exfoliante care să elimine pielea moartă și să permită crearea de celule noi, și în cazul tenului se impune bilunar o exfoliere facială, prin terapia inovatoare ProSkin, care acționează pe baza ultrasunetelor și a energiei galvanice.

  Terapia ProSkin

  Prin ultrasunete se aduc impuritățile din stratul profund al pielii către exterior, se elimină excesul de sebum, punctele negre și urmele de acnee, în timp ce curentul galvanic stimulează producția de colagen și elastină, pentru o piele fresh, cu aspect întinerit.

  Este atât de simplu să ai un ten frumos și îngrijit! De aceea, te așteptăm la Nomasvello Mazepa Galați să alegi tratamentul potrivit pielii tale, efectuat de specialiști în domeniu!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img