Breaking news:

Dialma Decor – cadouri pentru suflet

Îngeri, brazi, coroniţe, globuri de toate dimensiunile şi mai ales pentru toate gusturile şi muuuulte lumânări parfumate, pe toate le găsiţi la Dialma Decor, un showroom de decoraţiuni deschis recent la Galaţi, pe strada Traian, la nr.97, bl. A8 parter, lângă noul oficiu de Stare civilă.

Aici, ajutoarele lui Moş Crăciun s-au întrecut pe ele, în încercarea de a vă da idei originale pentru a vă înfrumuseţa casa de sărbători.

Creat cu multă pasiune, magazinul vă lasă să vă pierdeţi câteva ore bune într-o lume de poveste. Unde trebuie să vă mişcaţi încet printre lucruri, pentru a le descoperi pe toate, fiindcă sunt atât de multe şi atât de fine și interesante, încât nu are cum să nu vă placă ceva!

La Dialma Decor găsiţi perne, pleduri, tablouri şi aranjamente de Crăciun. Pinguini, urşi polari, spiriduşi, reni şi Moşi Crăciuni, magi şi păstori aşteaptă să îi cumpăraţi pentru camera copilului.

Şi tot de aici puteţi lua cadouri cu gust pentru prieteni: vaze, oglinzi, suporturi de bijuterii. Dincolo de ornamentele de sărbătoare, Dialma Decor pune la dispoziţie mobilier vintage sau retro din Italia, cum nu vedeţi în Galaţi, obiecte decorative pline de farmec, ceasuri, rame, candelabre, sfeşnice şi statuete.

“Am deschis acest magazin din dorinţa de a aduce în Galaţi o nouă viziune asupra ambientului: <<acasă>> trebuie să ne reprezinte şi să ne placă. Acasă e locul unde ne refugiem şi ne înconjurăm de lucruri care ne fac bine sufleteşte. Vă aşteptăm în magazin să vă lăsaţi aleşi de obiectele noastre şi să vă bucuraţi sufletele de sărbători”, a declarat Olimpia, manager magazin.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...