„Cadeaux de beauté” de la Mon Charme

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Un dar în Luna Cadourilor poate îmbrăca inedite forme, iar cu ajutorul „Mon Charme – maison de beauté” aveți ocazia să oferiți cadouri cochete!
  În decembrie, nu ezitați să achiziționați voucherul „Cadeaux de beauté”, ce poate acoperi unul sau mai multe servicii ale Centrului de Estetică „Mon Charme”.

  Cu siguranță nu veți da greș dacă optați pentru unul dintre serviciile de beauty deosebit în oraș: pensatul Brow Charme (stilizarea sprâncenelor printr-un procedeu special) sau bio-laminarea genelor (tratament natural pe bază de keratină pură, pentru gene dese și curbate).

  În preajma sărbătorilor, când evenimentele festive se țin lanț, orice femeie va aprecia vizita la make up stilist sau la coafor. Prin urmare, puteți alege la „Mon Charme” vouchere pentru serviciile de make up, coafat sau tratamente SPA profesionale pentru păr, toate cu produse de top.

  Nici ședințele de manichiură și pedichiură la „Mon Charme” nu sunt simple vizite la un salon de înfrumusețare: realizate în tehnica OPI SPA, acestea includ un adevărat ritual de răsfăț, de la îndepărtarea cuticulelor, până tratament profesional de regenerare a unghiilor.
  Dacă destinatara voucherului „Cadeaux de beauté” vă e apropiată, atunci veți ști dacă apreciază și alt tip de tratamente „Mon Charme”. Poate un masaj de relaxare, după un an plin și încărcat?

  Sau poate un Tratament Dalyance, o tehnologie ce combină radiofrecvența și cavitația, una dintre eficientele proceduri pentru rejuvenarea completă a pielii, dar și o soluție în remodelare corporală.
  Nu uitați de celebrul Intraceuticals, tratamentul Madonei, pe bază de oxigen hiperbaric, ce conferă tenului strălucire și catifelare ca pentru sărbătoare!

  Orice ați alege, „Mon Charme” vă invită să vă bucurați din plin de „Cadeaux de beauté”!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0