Două soluții Epsilon ca să te simți excelent în pielea ta!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

   

  Masată, hidratată, machiată și etern răsfățată: pielea feței e, poate, prima carte de vizită a oricărei femei. De aici grija continuă pentru un ten luminos, plăcut vederii și preocuparea de a rezolva micile imperfecțiuni inerente vârstei ori tipului de piele.
  Toate acestea sunt bine cunoscute de esteticienele de la Centrul Epsilon. În funcție de doleanțe și de diagnoza gratuită de la centru, clientelor li se propun servicii personalizate.

  Îmblânzirea porilor: radiofrecvența facială

  Aproape orice tratament facial începe cu o încălzire ușoară a pielii, cu ajutorul radiofrecvenței. Astfel, aceasta e pregătită pentru următorul pas din tratament. Ședințele de reducere a ridurilor, cele de eliminare a cicatricilor post-acneice, de soluționare a oricărui tip de pete faciale, de reducere a gușei de grăsime, precum și intervențiile în cazul vaselor capilare sparte debutează cu câteva minute de stimulare prin radiofrecvență. Concomitent, în funcție de situație, se aplică diferite creme cu proprietăți specifice.

  Soluția-minune: SHR E-Light

  O mare parte dintre ședințele faciale includ tratamente cu SHR E-Light: cele antirid, cele pentru cicatricile post-acneice, vasele sparte, cuperoze, pielea flască, pistrui, pete solare. Amintim aici și despre rejuvenare. Și asta dacă enumerăm doar imperfecțiunile rezolvate la nivel facial! E-Light SHR este, de altfel, o soluție de ultimă generație în înfrumsețarea corporală, cu o largă aplicare și la Epsilon, inclusiv în epilarea definitivă.
  Orice propunere de tratament este însă atent elaborată și pe larg explicată doamnelor, domnișoarelor și domnilor de către esteticienele de la Centrul Epsilon Galați. Cine alege să vină la cabinetul de la General (vizavi de casieria UPC) alege, de fapt, nu doar servicii impecabile, ci și o echipă deschisă, prietenoasă și gata să ofere sfaturi în privința oricărei probleme!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0