Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Drenaj limfatic cu Linfopress Evolution Pro – ședințele relaxante, rezultatele imediate!

Frumusețea nu e doar despre aparențe, ci și despre vitalitatea pe care o simți în fiecare celulă a corpului. Și pentru că la Be Slim Body Care, sănătatea este un nou standard al frumuseții, drenajul limfatic devine o notă armonioasă a stării de bine. Cauți secretul frumuseții continue, acel elixir al dimineților în care să te bucuri de imaginea sculptată perfect? Nu avem rețeta magică, însă avem soluția pentru combaterea celulitei, eliminarea retenției de apă, detoxifiere și obținerea unui aspect catifelat al pielii. Linfopress Evolution Pro a revoluționat tratamentele estetice, tocmai datorită presoterapiei, care permite comprimarea tuturor zonelor corpului, asigurând un drenaj corespunzător.

Atunci când sistemul limfatic nu funcționează corect, corpul nu poate elimina toxinele, nu poate lupta contra afecțiunilor cauzate de viruși, ciuperci și bacterii, nu poate regla cantitatea de lichide la nivelul țesuturilor. Drenajul limfatic este terapia naturală care poate remedia toate aceste tulburări, cauzate de slaba funcționare a sistemului limfatic și circulator. În momentul în care avem senzația de picioare grele, înseamnă că limfa stagnează. Iar acest masaj sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate.

Dacă vrei să faci o alegere non-invazivă și eficientă de tratament, care se concentrează pe combaterea celulitei, Linfopress Evolution Pro este tehnica prin care vei vedea rezultate. Cu ajutorul masajului delicat și a mișcărilor echilibrate, care încurajează circulația naturală a limfei prin corp, pielea capătă un aspect estetic și catifelat, îmbunătățind tonusului general și eliminând centimetrii în plus. Oferă-i corpului tău un moment de răsfăț: elimină stresul şi oboseala cronică, calmează și îmbunătățește tulburările musculare, relaxează întreg organismul!

După câteva ședințe efectuate în mod regulat, corelate cu un mod de viață sănătos, vei simți efectele presoterapiei. Ședințele nu sunt numai eficiente, ci și confortabile. Designul costumului, creat special pentru procedura de remodelare corporală, se adaptează perfect zonei de tratament, astfel încât rezultatele să te surprindă imediat!

La Be Slim Body Care performanța devine artă, iar frumusețea este sculptată cu grijă și dedicare. Descoperă beneficiile tratamentelor noastre și lasă corpul să-ți vorbească despre echilibru și încredere. Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe Facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...