Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum devii parte din minunata poveste de sărbătoare made by Cofetăria Dana.

Ca prin farmec, tot ce te înconjoară, se transformă într-o mare de fondant pastelat cu jucării felurite, venite parcă din alte timpuri, personaje desprinse din poveste, o multitudine de prăjiturici apetisante, bombonele și acadele multicolore de toate formele, podoabe aromate, toate garnisite de mireasma vie și inconfundabilă a Crăciunului, cel mai frumos timp din an. Iar la Cofetăria Dana, e, cu siguranță, un altfel de Crăciun – e Candy Christmas – o experiență dulce și fermecată, plină de culoare, bucurie și magie.

Vraja sărbătorilor s-a contopit într-n vis feeric din copilărie ce te regăsește acum cu același entuziasm și candoare de altădată.

Printre căsuțe și omuleți de turtă dulce, spiriduși simpatici și celebrul spărgător de nuci – în cele mai variate și neașteptate forme, globuri transfigurate în macarons sau briose gigant, aici și acum, totul parcă devine posibil, mai ușor și mai voios.
Iar gustul Dana te cucerește, ca de fiecare dată, cu surprize dulci și încântătoare experiențe pline de savoare. Fie că îndrăgești gustul tradițional al deserturilor de altădată, precum Albă ca Zăpada, Albinuța, nucile, fagurii, caisele și piersicile copilăriei, sau îți dorești să încerci prăjiturile moderne ca Macarons, Brownies, Snickers, Mocca, Bailly, Choux-à-la-Crème, Rocher sau diferitele brioșe, la Cofetăria Dana pofta ți-e îndeplinită fără tăgadă. Nu uita nici de produsele preferate de patiserie și ciocolaterie, fursecuri sau de renumiții cozonacii și delicioasele turte de sezon.
Nu-i așa că e timpul să te bucuri de gustul delicios al prăjiturilor și deserturilor preferate de la Cofetăria DANA?

Inspirat din poveștile preferate de iarnă ale copilăriei, încărcat cu emoție, speranță și bucurie decorul tematic al sărbătorilor de la Cofetăria Dana vestește timp feeric de bucurie. Adunând seva tuturor dorințelor de peste an, prevestiind aievea vremea aceea mirifică a mult așteptatelor cadouri și surprize, Cofetăria Dana îți desăvârșește acum gustul – binecunoscut și mult apreciat – prin culoare de poveste.

Descoperă și tu Candy Christmas, o experiență dulce, desăvârșită prin priceperea și măiestria cu care Cofetăria Dana continuă să spună povestea plină de pasiune și dragoste pentru arta dulce.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.2 / 5. voturi: 5

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...