Dulce by Paula – locul unde se ţes poveşti de zahăr

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  La cofetăria Dulce, din centrul Galaţiului, se scrie zilnic o lecţie a bunului gust, a deserturilor de calitate, făcute să bucure cât mai multe simţuri. “Prăjiturile noastre sunt ca la mama acasă, fără conservanţi sau frişcă artificială. Secretul meu e că ţin foarte mult la respectarea reţetei şi a paşilor de lucru. Apoi încerc să flatez şi simţul estetic al consumatorului. Pot spune că La Dulce sunt prăjituri frumoase, iar vedetele sunt dulciurile pictate manual,” spune Paula Lepădatu.

  De toate, pentru toți

  La Dulce găsiţi tot ce vă doreşte sufletul, de la prăjiturile copilăriei (Siret, Bibescu, Sinaia, vestitele Savarine, pricomigdale sau rulada cu cremă de caise) la deserturi delicioase din bucătăria englezească (Banoffee Pie, Mississippi Mud Pie şi Cheese Cake), franţuzească (conuri din Macarones, torturi Macarones sau – mai nou! – deserturi religieuse – măicuțe, curtezane, Saint Honore, Croquembouche) şi italiană (Tiramisu şi Canolli). De ceva timp, la Dulce se găsesc și produse de ciocolaterie. Tot aici mai puteţi savura biscuiţii Oreo de casă, fursecuri pictate, brioşe, fondante şi tot ceea ce compune un candy-bar care se respectă.

  Torturi entremet și Revelion extravagant cu teme din Marele Gatsby

  paula-lepadatu3Paula ne-a obișnuit cu tot ce e mai nou pe piață. Așa că în materie de torturi, un cofetar de la Chișinău, prepară, în exclusivitate, la Dulce, torturile entremet, deserturi multi-stratificate, cu mousse-uri de ciocolată, cafea, caramel și fructe sau inserție din piure de fructe, adevărate bijuterii culinare ce vă așteaptă să le încercați! De sărbători, pregătiți-vă pentru mult auriu: șampanie și perle, dantelă glamour pictată manual pe tort, decoruri extravagante cu teme desprinse din Marele Gatsby.
  Cu reţete nemaivăzute şi surprize destinate ocaziilor speciale, Dulce vă așteaptă să îi treceți pragul! Pentru că obrazul subţire, cu …pasiune pentru cofetărie se ţine!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img