Breaking news:

Pregatiri festive – HANDMADE

Crăciunul se apropie cu pași repezi și simțim cum magia sărbătorilor de iarnă ne învăluie tot mai mult. Această perioadă înseamnă timp petrecut cu familia, cu prietenii, mese copioase și goana după cadouri. De asemenea ai ocazia să îți creezi singur decorațiunile. În continuare am pregătit câteva idei simple și accesibile de care să te bucuri în acest sezon. Fie că le vei face singur sau împreună cu familia, cu siguranță timpul petrecut va fi unul de calitate. Succes!

O, Brad frumos!gallery-1444166440-christmas-home-tour-2013-kitchen-nook-1

Spațiul din casă reprezintă o problemă atunci când vine vorba de bradul natural mare și verde, așa că poți apela la alternative, un brad făcut din crengi, sfoară și ornamente colorate, care poate fi agățat pe perete la intrarea în casă sau living.
Dacă totuși nu te poți lipsi de mirosul din casă al bradului, atunci ia-ți câteva vaze supradimensionate și cumpără câteva crenguțe pe care le poți decora cât mai frumos. O altă alternativă ingenioasă sunt mini-brăduții. Puși pe masa festivă, cu ghiveciul învelit în sac sau panză roșie, ei vor fi vedetele sezonului.

54eb189f03eb0_-_crafts-cross-thumbprint-cards-1214-xlnFelicitările!

Deși tendința generală a oamenilor este să dea sms-uri sau să umple Facebook-ul cu mesaje și postări, eu cred că revenirea la scrisul de mână aduce un plus de intimitate mesajului pe care vrei sa îl transmiți. Îți poți creea singur felicitări fie brodate cu diverse modele, brad, fulg de nea etc. sau cu ajutorul amprentelor, culorilor, a unui carton alb și linere poți face reni, luminițe de crăciun sau orice altă imagine îți trece prin cap.

Să împodobim bradul!5508c6a40275f-trim-tree-memories-1204-lgn

Brăduți decorațiune din fetru. După ce ai stabilit ce dimensiune vrei să aibă baza, taie în jur de 40 de pătrate din material, pătratele să fie descrescătoare ca dimensiune, apoi trece un ac cu ață prin mijlocul lor, lipește-le un vârf din altă culoare și trunchiul și gata, le poți agăța. O altă idee la fel de simplă dar de efect sunt fotografiile, puse în rame de carton și apoi prinse în brad. Cu siguranță invitații tăi se vor distra de minune privind imaginile.

Masa de Crăciun

Am decorat bradul, acum urmează masa festivă. Ea poate fi decorată cu șervețele în diverse forme origami. Toată lumea știe că această formă de artă atât de simplu de realizat, va reuși să impresioneze și să completeze perect festinul din ziua de Crăciun. Cu o simplă căutare pe Pinterest.com sau Google vei găsi zeci de modele și tutoriale sub formă de imagini sau chiar și video.

gallery-1478310393-54eb18a087c58-crafts-map-paper-wrapping-0114-s2Cadourile.

Cum să impresionezi? Dacă nu ești fascinat de hârtiile de ambalaj din comerț și vrei ceva diferit atunci hărțile de drum sau paginile dintr-un atlas înlocuiesc cu succes varianta clasică. Dacă legi cu niște sfoară maro totul și adaugi niște năsturei colorați ai obținut un super ambalaj de cadou. Dacă folosești hartie maro de ambalat la care adăugi funde colorate din satin, ciucurași din lână sau lipești etichetă cu numele sau orice alt element de Crăciun, vei da o notă personală și cu siguranță cadoul va fi foarte apreciat din puonct de vedere estetic și nu numai.

În concluzie, lasă-ți imaginația să își facă treaba, adună-ți familia și prietenii și fă-ți propriul atelier al lui Moș Crăciun!

Alexandra Tudorie
Manager Artilex Design | www.artilex.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...