Breaking news:

Echipează-te corect pentru sală cu experții Elite Gym și Decathlon Brăila Mall!

Un echipament corect reprezintă baza antrenamentelor tale reușite. Este esențial să știi să alegi echipamentul potrivit tipului de mișcare pe care îl practici și să cunoști modalitățile optime de curățare și întreținere ale acestuia, pentru maximum de randament la sală. Experții Elite Gym și Decathlon Brăila Mall te învață să te echipezi corect pentru sală și cum să ai o rutină de antrenament sănătoasă și eficientă.

Echipamentul de care ai nevoie la sală

George Burlui (cunoscut și ca Judo), antrenor cu o vastă experiență la Elite Gym, recomandă echipamente fitness care permit corpului să respire și care împiedică dezvoltarea bacteriilor, din categoria dry type.

La Decathlon din Brăila Mall găsești o varietate de astfel de articole sportive din să alegi exact ceea ce ți se potrivește:

Tricou damă pentru fitness cardio

Confecționat din material ușor și respirant, oferă super confort și libertate de mișcare. Prevăzut cu material tip mesh, pentru uscare rapidă.

Colanți damă pentru fitness cardio

Speciali concepuți din material respirant și extensibil, ce ajută la eliminarea transpirației si la menținerea pielii uscate pe parcursul antrenamentului.

Tricou bărbați pentru fitness

Realizat din materiale reciclabile, facilitează eliminarea transpirației, pentru un plus de confort.

Pantaloni bărbați pentru fitness

Materialul elastic oferă libertate de mișcare iar inserția de mesh extensibil asigură ventilare optimă.

Experții Decathlon subliniază principiile de care să ții cont în alegerea echipamentului pentru sală: să ofere libertate de mișcare, să corespundă mărimii tale, să fie realizat din materialele extensibile și respirante, pentru a elimina transpirația și menține pielea uscată. Reține că toate produsele Decathlon răspund întocmai acestor nevoi.

George Burlui, antrenor Elite Gym reamintește că, indiferent de modelul pentru care optezi, igienizarea echipamentului tău după utilizare este esențială.

Totodată, nu uita că utilizarea prosopului la sală este o necesitate. Trainerul George Burlui, de la Elite Gym, recomandă prosoapele dry, cu super putere de absorbție, compacte și care se usucă rapid:

Prosop microfibră Nabaiji

Pentru un plus de grijă, folosește și covorașul portabil pentru picioare, ideal pentru utilizarea în vestiar, înainte sau după antrenament:

Bucură-te din plin de toate beneficiile mișcării! Alege echipamentul dorit de la Decathlon Brăila Mall și hai la antrenament!

Foto principală: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...