Breaking news:

Oxford Hotel & Conference Center – o experiență … de Oxford!

Dacă vă e dor de mare și doriți să o admirați în orice anotimp, dacă vreți să îmbinați utilul cu plăcutul și să organizați un eveniment corporate pe litoral, dacă vreți să petreceți un weekend într-un hotel în care eleganța locului și servirea la standarde înalte sunt la ele acasă, Oxford Hotel & Conference Center din Mamaia este răspunsul perfect.

Recent renovat din temelii și reclasificat la 4 stele, Oxford Hotel & Conference Center îmbină perfect pasiunea pentru turism a proprietarilor cu dorința de a oferi servicii premium pentru mediul de business și leisure.

Ideal amplasat, la intrarea în stațiunea Mamaia, Hotelul Oxford garantează celor care îi calcă pragul o experiență completă, care vine din cei 18 ani de existență în industria ospitalității dar și din profesionalismul și implicarea angajaților, care se străduiesc să fie la zi cu noutățile în domeniu.

Situat pe Bulevardul Lăpușneanu la numărul 202A, Oxford Hotel & Conference Center este deschis pe tot parcursul anului și vă pune la dispoziție 96 de camere moderne (twin, matrimoniale, deluxe și apartamente) cu un design fresh.

Camerele vin la pachet cu parcarea gratuită cu acces controlat, smart card, Wi-Fi, Smart TV cu Netflix și câteva ingrediente speciale precum business cornerul din lobby, cu acces gratuit la imprimantă, scaner și laptop.

În plus, pe perioada verii, pentru cei care sunt cazați la Hotel Oxford, se pune la dispoziție o plajă amenajată, la cinci minute de mers cu mașina, unde sunt reduceri substanțiale la închirierea șezlongurilor în sezon estival. Un alt detaliu important: la Oxford Hotel & Conference Center se poate plăti cu vouchere de vacanță!

În plus, la cazare se asigură, la cerere, mic dejun chiar în restaurantul din incintă, Sofra Turkish Restaurant, un loc unde puteți să vă delectați cu preparate inedite din bucătăria mediteraneană și orientală.

Pasiunea pentru mâncarea bună, preparată cu ingrediente tradiţionale, creativitatea şi efervescența echipei dau o viziune gastronomică unitară, făcând din Sofra Turkish Restaurant locaţia perfectă, pentru masa de prânz sau cină, o întâlnire business, un eveniment festiv sau un un cocktail rafinat. Personalul de excepţie va avea grijă să vă îndrume spre cele mai bune alegeri culinare și vă va ajuta să respectați regulile de igienă și siguranță impuse în aceste condiții de pandemie.

Tot la Oxford Hotel & Conference Center Mamaia sunteți așteptați dacă vă doriți să organizați un eveniment important pentru companie și aveți nevoie de o sală de conferință. Hotelul dispune de două spaţii confortabile, versatile, cu design contemporan, ideale pentru diverse întâlniri: conferințe de presă, workshopuri, training-uri, lansări de produs, cocktail-uri, întâlniri de afaceri sau programe de educaţie, cursuri de formare, teambuilding-uri, leadership events.

Sălile de conferință sunt dotate cu aer condiţionat şi beneficiază de lumină naturală: Oxford Conference Room are o suprafață de 95mp și o capacitate de 90 de locuri, Library Conference Room are o suprafață de 75mp și o capacitate de 50 de locuri.

Echipa Oxford Hotel poate oferi consultanță în organizarea evenimentului, business center complet echipat, un desfășurător bazat pe caracteristicile solicitărilor și aparatură de ultimă generație cu suport tehnic dedicat: TV, laptop, videoproiector, sistem audio cu microfon, imprimantă multifuncțională.

Oxford Hotel & Conference Center din Mamaia face parte din marea familie a proiectelor de succes: Hotel Malibu, Mamaia Summerland, Papaya, Alezzi Beach Resort, Alezzi Infinity Resort&SPA. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook Oxford Hotel Mamaia dar și la adresa: http://hoteloxford.ro/. Rezervări la numărul: 0735 333 103 și pe rezervari@hoteloxford.ro. Pentru o experiență … de Oxford, alegeți Oxford Hotel Mamaia!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...