Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Epilare definitivă cu laserul Alexandrite 6000 W Deka Motus AX – tehnologie nouă la BE SLIM BODY CARE

Frumusețea – un concept atât de complex și bogat, reprezintă mai mult decât un aspect fizic plăcut. Frumusețea înseamnă îngrijire, sănătate și stare de bine. Iar frumusețea este în tine, te definește, te reprezintă și este prezentă în tot ceea ce faci. Pentru că meriți un răsfăț total, la BE SLIM BODY CARE ai la îndemână o gamă complexă de servicii beauty, din care poți alege ce ți se potrivește. E timpul să începi călătoria către o piele delicată, pentru fiecare zonă a corpului tău!

La BE SLIM BODY CARE beneficiezi de proceduri eficiente, non-invazive, confortabile și fără durere. Nu este o surpriză că părul a fost considerat mereu un accesoriu inestetic al corpului nostru. Odată cu apariția diferitelor soluții de îndepărtare, tot mai multe femei apelează la metode care să pună în valoare pielea catifelată. Epilarea definitivă a devenit o parte esențială a rutinei de frumusețe, uitând de grija epilării cu ceară, de foliculită și de aspectul firelor de păr crescute neuniform.

O nouă tehnologie de top, concepută pentru a exploata toate beneficiile epilării cu laser, este acum la BE SLIM BODY CARE. Alexandrite 6000 W Deka Motus AX – tehnologia avansată în domeniul epilării definitive a reușit completarea absorbției eficiente a melaninei din foliculul pilos, folosind lungimi de undă scurte și o putere maximă de 6000 W. De ce acesta este mult mai eficient? Motus AX depășește limitele laserului Alexandrite clasic și revoluționează modul în care energia laser este livrată în foliculul de păr. Așadar, datorită vitezei cu care funcționează, rezultatul pe care ți-l dorești poate fi obținut în mai puține ședințe de tratament. Și dacă pentru laserele tradiționale părul fin reprezintă o provocare, pentru acest laser, cu durata impulsului extrem de scurtă, nu există dificultăți, indiferent de structura firului de păr. La BE SLIM BODY CARE nu știm de senzații neplăcute, aici durerea s-a transformat în plăcere și relaxare. Despre confort vorbim și atunci când alegem ședințele de epilare cu laserul Motus AX. Datorită sistemului de răcire integrat dispare și senzația de disconfort, generată de majoritatea echipamentelor clasice.

Cu rezultate remarcabile pe termen lung și economii semnificative de timp, epilarea definitivă cu ajutorul laserului Alexandrite 6000 W Deka Motus AX, se dovedește a fi o opțiune excelentă. O piele netedă, plăcută la atingere și lipsită de părul nedorit? Află mai multe detalii despre serviciile și pachetele disponibile și alege ce ți se potrivește! Redefinește-ți standardele de îngrijire și frumusețe la centrul de întreținere corporală BE SLIM BODY CARE. Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...