Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Fii fashion cu trendurile de la Brăila Mall!

Dacă nu ai descoperit încă noutățile toamnei în materie de fashion, cu siguranță o vizită la Brăila Mall va schimba cu totul situația, oferindu-ți, toate datele pentru a fi la curent cu trendurile și must-have-urile acestui sezon.

Pentru a-ți ușura și mai mult călătoria în materie de stil și tendințe, Brăila Mall ți-a pregătit o listă cu recomandările și combinațiile potrivite din noile colecții pe care le găsești acum la magazinele din incinta centrului comercial.

În primul rând, stilul acestei toamne se joacă cu nuanțele naturale, calde, punctate inspirat de tonuri puternice, cu forme geometrice și accente moderne, păstrând, însă, clasicul esențial la loc de cinste. Iată doar câteva dintre ținutele care ilustrează aceste principii de la magazinele Hermosa, New Yorker, Tom Taylor și BSB din Brăila Mall.

Totodată, viziunea fashion a acestui sezon este definită de linii simple dar dichisite, de un accentuat spirit practic și o atitudine easy, plină de lejeritate și dezinvoltură, dezvăluind, pe alocuri, chiar un ușor strop de nonșalanță jucăușă. De la articolele vestimentare, la încălțăminte și accesorii, brandurile Tezyo, Joys și Sinsay promovează acest stil popular și agreat, tocmai datorită accesibilității pe care o oferă.

Pentru fashionistele care preferă să experimenteze mai mult, pentru un look mai îndrăzneț și nonconformist, stilul noului sezon este la fel de ofertant, prin texturi cu aspect de piele, asocieri contrastante sau detalii glam. Combinația de alb cu negru rămâne în topul tendințelor, iar elementele aplicate, cu aspect geometric sunt, de asemenea, la mare căutare. Și la acest capitol, magazinele Joys, New Yorker, Sinsay, Tezyo și BSB oferă o varietate de opțiuni pentru fiecare stil și preferință.

Alege ce ți se potrivește și nu uita ca, de fiecare dată, să încerci și să adaugi ceva nou și inedit garderobei tale. Hai și tu la Brăila Mall și bucură-te de stil și o varietate de experiențe de fashion, pentru un look desăvârșit și în această toamnă.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...