Epsilon Estetic Galați-Brăila: află noutățile și profită de reducerea pentru cititorii Urbania!

  ai citit...?

  SMART Travel – o agenție pentru visurile tale

  A mai trecut un an de pandemie și oamenii...

  Davis Art Academy – locul unde arta se lasă răsfățată!

  Vreți să știți cum se asortează piesele vestimentare, vă...

  Magia darurilor perfecte începe la Teilor – Brăila Mall

  Iarna e timp magic de poveste, e anotimpul emoțiilor...

  BabyClub – pentru sărbători fericite!

  Iarna aceasta, copilul tău va întoarce toate privirile cu...
  - Advertisement -

  Mereu aflată într-un proces de transformare, perfecționare și auto-depășire pentru le aduce clienților săi tratamente corporale și faciale de calitate, echipa Centrului Epsilon Estetic Galați se bucură să anunțe că, din această lună, se prezintă online cu un site nou-nouț și offline vine mai aproape de clienții fideli din Brăila, în noul sediu inaugurat în oraș!

  Tratamentele populare Epsilon, și la Brăila

  Centrul Epsilon Estetic Brăila deschis într-o zonă accesibilă, la fel de primitor și modern ca cel din Galați, le face mai accesibile doamnelor sau domnilor din orașul vecin tratamentele populare non-invazive de slăbire și remodelare, dar și pentru epilare definitivă.

  Astfel, cu ajutorul echipei Epsilon sunteți mai aproape de a obține o piele mai fină, un ten mai radios, circumferință vizibil redusă sau orice alt obiectiv vă propuneți.

  VelaShape, Criolipoliză, Epilare definitivă cu laser sau, la alegere, cu tehnologia SHR (lumină pulsată), Microdermabraziune îmbunătățită (Dermapen),  Vacuum, Masaj anticelulitic, de relaxare și Reflexoterapie – toate aceste tratamente faciale sau corporale sunt realizate și la sediul din Brăila cu produse de calitate și aparatură performantă, de referință în domeniul estetic, de către o echipă de cosmeticieni pregătită și dedicată fiecărei persoane care trece pragul Centrului Epsilon.

  Oferta de tratamente Epsilon Estetic este însă mult mai largă și, la solicitarea expresă, orice alt tratament poate fi adus din Galați și efectuat și la Brăila.

  Site nou de programări online

  Despre oferta completă pe care o regăsiți în cele două centre vă puteți informa de pe noul site www.epsilongalati.ro, unde sunteți invitați să vă faceți programări online la tratamente, din contul de client, totul simplu și fără bătăi de cap.

  Contul de pe site vă oferă acces la Calendarul propriu al ședințelor achiziționate, la opțiuni de anulare sau amânare a tratamentelor, dar și la o serie de bonusuri, pachete speciale sau reduceri ocazionale!

  De altfel, puteți profita chiar acum de o reducere de 20% la orice tratament corporal sau facial de la Epsilon Estetic Galați-Brăila, dacă vă programați online pe www.epsilongalati.ro și adăugați codul de reducere dedicat: URBANIA. Codul este valabil toată luna decembrie. Sunteți pregătiți să fiți plăcut surprinși de echipa de esteticieni Epsilon Estetic?

  ______________

  Epsilon Estetic Galați: Str. Brăilei, 58, Bloc BR2, sc 4, ap 126, vizavi de ceas, zona Agenţia de voiaj, lângă Synevo.

  Epsilon Estetic Brăila: Str. Constantin Sandu Aldea, Nr. 1 (clădirea de birouri FAREX, colț cu Str. Tineretului – Lângă Direcția de Apă Brăila).

  - reclama -spot_img
  - reclama -