Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Epsilon Estetic Galați-Brăila: află noutățile și profită de reducerea pentru cititorii Urbania!

- reclama -spot_img
0
(0)

Mereu aflată într-un proces de transformare, perfecționare și auto-depășire pentru le aduce clienților săi tratamente corporale și faciale de calitate, echipa Centrului Epsilon Estetic Galați se bucură să anunțe că, din această lună, se prezintă online cu un site nou-nouț și offline vine mai aproape de clienții fideli din Brăila, în noul sediu inaugurat în oraș!

Tratamentele populare Epsilon, și la Brăila

Centrul Epsilon Estetic Brăila deschis într-o zonă accesibilă, la fel de primitor și modern ca cel din Galați, le face mai accesibile doamnelor sau domnilor din orașul vecin tratamentele populare non-invazive de slăbire și remodelare, dar și pentru epilare definitivă.

Astfel, cu ajutorul echipei Epsilon sunteți mai aproape de a obține o piele mai fină, un ten mai radios, circumferință vizibil redusă sau orice alt obiectiv vă propuneți.

VelaShape, Criolipoliză, Epilare definitivă cu laser sau, la alegere, cu tehnologia SHR (lumină pulsată), Microdermabraziune îmbunătățită (Dermapen),  Vacuum, Masaj anticelulitic, de relaxare și Reflexoterapie – toate aceste tratamente faciale sau corporale sunt realizate și la sediul din Brăila cu produse de calitate și aparatură performantă, de referință în domeniul estetic, de către o echipă de cosmeticieni pregătită și dedicată fiecărei persoane care trece pragul Centrului Epsilon.

Oferta de tratamente Epsilon Estetic este însă mult mai largă și, la solicitarea expresă, orice alt tratament poate fi adus din Galați și efectuat și la Brăila.

Site nou de programări online

Despre oferta completă pe care o regăsiți în cele două centre vă puteți informa de pe noul site www.epsilongalati.ro, unde sunteți invitați să vă faceți programări online la tratamente, din contul de client, totul simplu și fără bătăi de cap.

Contul de pe site vă oferă acces la Calendarul propriu al ședințelor achiziționate, la opțiuni de anulare sau amânare a tratamentelor, dar și la o serie de bonusuri, pachete speciale sau reduceri ocazionale!

De altfel, puteți profita chiar acum de o reducere de 20% la orice tratament corporal sau facial de la Epsilon Estetic Galați-Brăila, dacă vă programați online pe www.epsilongalati.ro și adăugați codul de reducere dedicat: URBANIA. Codul este valabil toată luna decembrie. Sunteți pregătiți să fiți plăcut surprinși de echipa de esteticieni Epsilon Estetic?

______________

Epsilon Estetic Galați: Str. Brăilei, 58, Bloc BR2, sc 4, ap 126, vizavi de ceas, zona Agenţia de voiaj, lângă Synevo.

Epsilon Estetic Brăila: Str. Constantin Sandu Aldea, Nr. 1 (clădirea de birouri FAREX, colț cu Str. Tineretului – Lângă Direcția de Apă Brăila).

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...