Breaking news:

Sărbători scandinave: colecția de aranjamente Desiree Flowers & Events

La finalul unui an provocator, dar la fel de frumos ca toți ceilalți de când s-a lansat, atelierul Desiree Flowers & Events s-a pregătit intens să-și surprindă clienții cu noua colecție de aranjamente pentru sărbători, lansată deja pe www.florariadesiree.com.

Atelierul unde niciun aranjament nu este realizat în serie

Cei deja obișnuiți cu oferta stilată marca Desiree Flowers & Events vor regăsi,  într-un simplu aranjament special, detalii glamour, culori calde și lumini discrete, elemente naturale vintage sau cât mai puțin cosmetizate, sugerând suav o cetină de brad, o portocală proaspăt desfăcută, o sobă care încălzește casa.

Pe scurt, acea simplitate și eleganță amintind de rafinamentul scandinav, îmbinate într-un produs ce va schimba întreaga atmosferă din cameră ori din birou.

Comenzi personalizate pe cerințele clienților

Este binecunoscut faptul că echipa Desiree Flowers & Events lucrează doar pe bază de comenzi personalizate pe cerințele clienților sau cu ajutorul rezervărilor online, realizate pe site-ul www.florariadesiree.com. Şi nici sezonul acesta nu face excepție. Puteți plasa comenzile și la telefon 0742696589 sau pe pagina de Facebook Desire Flowers & Events.

Dacă vă doriți însă mai mult decât un obiect cu tematică de sărbători și vă gândiți să amenajați un întreg decor, fie acasă, fie de tip corporate, atunci nu ezitați să stabiliți chiar o întâlnire cu echipa. Rezultatul final vă va depăși așteptările, fără îndoială!

Decor pentru ședințe foto

De altfel, ca noutate, anul acesta, atelierul a început și o colaborare cu un studio care oferă servicii foto în decor de Crăciun. Dacă alegeți Studio Gabriel Rugină Photographer pentru amintirile foto de sărbători, veți alege, de fapt, și un decor cu totul și cu totul special, semnat Desiree Flowers & Events.

”La finalul unui an provocator, dar la fel de frumos ca ceilalți, ne bucurăm să îi surprindem pe clienții noștri cu tot ce avem mai special, așa cum i-am obișnuit, de altfel.

Ca un bilanț, putem spune că, datorită lor, am reușit să ajungem în punctul unde ne-am dorit: să fim aleși de clienți care ne apreciază exact pentru ceea ce oferim, ne dau libertatea să îi surprindem și ne flatează alegându-ne mereu și mereu! Le mulțumim că ne-au păstrat și în acest an în topul preferințelor lor”, le transmite clienților, alături de toate gândurile calde și bune de sărbători, echipa Desiree Flowers & Events.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...