Breaking news:

Estetica – când frumusețea din interior se vede în tot și în toate!

Carmen Gabriela Flor este un om care vorbește puțin despre sine, dar face multe. O perfecționistă în sensul bun al cuvântului. O persoană carismatică, empatică, hotărâtă! “Îmi iubesc determinarea!”, spune ea, admițând că uneori are și momente în care se simte copleșită de o prea mare responsabilitate: față de cei 30 de anganjați, față de miile de clienți care au trecut pragul salonului pe care îl conduce, față de familie – își dorește ca părinții ei să fie mândri de ea.

Carmen e managerul Salonului Estetica din Brăila, un exemplu de afacere care a crescut frumos în ultimii 16 ani. Un salon care funcționează ca o mare familie și unde căldura și armonia din interior se reflectă în rezultatele obținute, în profesionalismul și eleganța cu care angajații –unii aici de treisprezece ani – își fac meseria! “De cele mai multe ori, salonul e acasă pentru mine. Aici suntem și prietene, ne ajutăm reciproc și ne străduim ca toate clientele noastre să fie frumoase și fericite.

Mi-am dorit să reușesc în acest domeniu, uneori am senzația că m-am născut să fac lucrul acesta.

Carmen Gabriela Flor, manager Estetica Brăila

Fetele au încredere că tot ceea ce eu fac este spre binele nostru, iar la baza relației dintre mine și clienți stau încrederea și performanța,” spune Carmen Gabriela Flor.

Salonul Estetica din Brăila este locul în care femeile învață nu doar să își construiască o imagine, ci cum să investească în respectul de sine. “Cheia sănătății fizice și spirituale este să te placi așa cum ești. Dar o schimbare estetică îți poate transforma în bine destinul! De obicei, femeile sunt hotărâte să facă o modificare de look atunci când vor să schimbe ceva în interior,” spune Carmen, fericită că a reușit să modeleze destine, mulțumită că a oferit clienților servicii de top.

Doamnele și domnișoarele beneficiază la Estetica de experiența unui personal calificat și de aparatură de ultimă generație în materie de coafură, machiaj, manichiură, pedichiură. Nici domnii nu sunt uitați: Salon Estetica le oferă posibilitatea să încerce tunsori moderne, să se epileze fără durere, să își facă sau să șteargă tatuaje, să își îngrijească tenul cu produse profesionale bune. “Cele mai mari satisfacții le am atunci când realizez de unde am plecat și unde am ajuns (în ciuda muncii asidue). La Estetica nu se face nimic la voia întâmplării. E un joc de echipă, cu un antrenor foarte bun și jucători extraordinar de bine pregătiți”, mai spune Carmen.

Estetica by Medico Estetic – în Brăila

Atunci când pasiunea pentru estetică și armonie este mai mult decât o afacere, lucrurile bune nu pot decât să crească și să se dezvolte. Estetica by Medico Estetic este o clinică ridicată în prelungirea Salonului, unde clienții au șansa să se reinventeze, să se îngrijească în profunzime și să-și prelungească tinerețea.

La Medico Estetic toate procedurile de estetică sunt efectuate de dr. Andrei Gregorian, unul dintre  dedicații și cunoscuții medici în domeniul frumuseții, care pune mult suflet în actul medical și în relația cu pacienții. Procedurile de rejuvenare și revitalizare, care se fac în baza programărilor telefonice, sunt: mărirea buzelor cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu botox, mărirea pomeților, corectarea cearcănelor, lifting nechirurgical cu fire PDO, terapia vampir, mezoTerapie, lipoliză, tratarea transpirației în exces. “Dorim să lucrăm și în profunzime, pentru că uneori, frumusețea trebuie ajutată. O persoană mulțumită de propria imagine va fi mai bună și mai înțelegătoare. Iar noi vă putem da ocazia să ștergeți 10 ani în 10 minute, fără durere și cu rezultate durabile,” spune Carmen Flor.

Salon Estetica este situat pe artera principală în municipiul Brăila, pe Calea Călăraților, la nr. 244, Bl. 4. O echipă de profesioniști este la dispoziția dumneavoastră aproape non-stop: zilnic între orele 8,00 – 21,00, iar duminica de la 8,00 la 15,00. Puteți face rezervări la tel. 0239/687 934 sau 0762/737476. Pentru sfaturi și recomandări, puteți consulta www.salonestetica.ro sau pagina de facebook, Salon Estetica.

Foto: Bogdan Dimofte (Pixel-Pro)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...