Little Bunny – Who says haircuts can’t be fun?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Creat sub sloganul “Cine spune că tunsul nu poate fi distractiv?” Salonul Little Bunny din Galați, de pe strada Roșiori, la nr. 18, Bl. Paltin 2A, este locul perfect de distracție al prichindeilor cu părinți pasionați de fashion. Aici copiii sunt așteptați să vină să se joace și apoi să se tundă, sau își pot umple timpul și se pot acomoda cu atmosfera cât mama și tata se aranjează.

  Există în incintă un mini-loc de joacă, unde copiii pot petrece câteva ore bune: pot desena, face lego, se pot juca cu personajele de desene animate favorite și pot socializa. Apoi, cu grijă și blândețe, sunt așezați pe niște mașinuțe fascinante și colorate, unde micuții sunt absorbiți de desene animate și se lasă aranjați de mâinile pricepute ale frizerițelor, fără lacrimi și proteste.

  “Ne-am propus să facem ceva pentru copii, suntem și noi părinți și știm cât e de greu când copilul merge la tuns sau când mama vrea la coafor. Ne-am gândit să le combinăm pe amândouă într-un salon destinat în primul rând copiilor, dar unde au și părinții posibilitatea să se aranjeze, în timp ce micuții se joacă,” spune Cornelia Muaawia, managerul salonului.

  Fetițele sunt așteptate la Little Bunny pentru îndreptat cu placa sau cârlionți, împletituri și cocuri de balet, spălat și aranjat la perie. Băieții beneficiază de tunsori moderne și, la cerere, pot pleca acasă cu șuvițe colorate și, din fericire, nepermanente. Cei mari trebuie să știe că produsele de styling folosite pentru copii sunt non-toxice și fără parabeni și că, în timp ce copilul se joacă bucuros, își pot face o schimbare de look în toată regula sau se pot răsfăța cu un simplu spălat.

  O afacere care se extinde

  Little Bunny e afacerea Corneliei și a lui Samer Muaawia, doi tineri frumoși și curajoși care s-au cunoscut în studenție, pe când el era absolvent de Chimie alimentară iar ea studentă la Metalurgie. S-au căsătorit, apoi au plecat în Qatar. Au muncit acolo o vreme, dar s-au gândit că tot mai bine e acasă. Au venit la Galați, împreună cu cele două fetițe ale lor și au deschis o afacere care să-i ajute pe părinți și să îi bucure pe copii.

  Programul salonului este e de luni până vineri, de la 9,00 la 20,00 și sâmbătă de la 9,00 la 16,00 iar programări se pot face la numărul 0772 262 720. Ca să aflați mai multe, consultați pagina www.littlebunny.ro sau pagina de facebook Littlebunny.ro.

  Foto: Răducu Popa

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img