Creat sub sloganul “Cine spune că tunsul nu poate fi distractiv?” Salonul Little Bunny din Galați, de pe strada Roșiori, la nr. 18, Bl. Paltin 2A, este locul perfect de distracție al prichindeilor cu părinți pasionați de fashion. Aici copiii sunt așteptați să vină să se joace și apoi să se tundă, sau își pot umple timpul și se pot acomoda cu atmosfera cât mama și tata se aranjează.

Există în incintă un mini-loc de joacă, unde copiii pot petrece câteva ore bune: pot desena, face lego, se pot juca cu personajele de desene animate favorite și pot socializa. Apoi, cu grijă și blândețe, sunt așezați pe niște mașinuțe fascinante și colorate, unde micuții sunt absorbiți de desene animate și se lasă aranjați de mâinile pricepute ale frizerițelor, fără lacrimi și proteste.

“Ne-am propus să facem ceva pentru copii, suntem și noi părinți și știm cât e de greu când copilul merge la tuns sau când mama vrea la coafor. Ne-am gândit să le combinăm pe amândouă într-un salon destinat în primul rând copiilor, dar unde au și părinții posibilitatea să se aranjeze, în timp ce micuții se joacă,” spune Cornelia Muaawia, managerul salonului.

Fetițele sunt așteptate la Little Bunny pentru îndreptat cu placa sau cârlionți, împletituri și cocuri de balet, spălat și aranjat la perie. Băieții beneficiază de tunsori moderne și, la cerere, pot pleca acasă cu șuvițe colorate și, din fericire, nepermanente. Cei mari trebuie să știe că produsele de styling folosite pentru copii sunt non-toxice și fără parabeni și că, în timp ce copilul se joacă bucuros, își pot face o schimbare de look în toată regula sau se pot răsfăța cu un simplu spălat.

O afacere care se extinde

Little Bunny e afacerea Corneliei și a lui Samer Muaawia, doi tineri frumoși și curajoși care s-au cunoscut în studenție, pe când el era absolvent de Chimie alimentară iar ea studentă la Metalurgie. S-au căsătorit, apoi au plecat în Qatar. Au muncit acolo o vreme, dar s-au gândit că tot mai bine e acasă. Au venit la Galați, împreună cu cele două fetițe ale lor, de 3 și respectiv 1 an și au deschis o afacere care să-i ajute pe părinți și să îi bucure pe copii. Mai întâi vis a vis de Biserica Precista. Mai apoi:

”Vrem să mai deschidem încă două puncte de lucru, unul în Micro 39 și unul în Micro 19. Ne propunem să aducem zâmbetele pe chipul copiilor, să creăm o oază de veselie și de relaxare pentru părinți. Aducem servicii de calitate, executate de profesioniști, la prețuri accesibile,” spune Samer.

Programul salonului este e de luni până vineri, de la 9,00 la 20,00 și sâmbătă de la 9,00 la 16,00 iar programări se pot face la numărul 0772 262 720. Ca să aflați mai multe, consultați pagina www.littlebunny.ro sau pagina de facebook Littlebunny.ro.

Pentru clienți, există și o campanie de fidelizare, cu ajutorul unui voucher, care prevede că la trei tunsori a patra este gratuită! Little Bunny: un loc minunat, unde tunsul devine o plăcere!

Foto: Răducu Popa