Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Little Bunny – Who says haircuts can’t be fun?

- reclama -spot_img
0
(0)

Creat sub sloganul “Cine spune că tunsul nu poate fi distractiv?” Salonul Little Bunny din Galați, de pe strada Roșiori, la nr. 18, Bl. Paltin 2A, este locul perfect de distracție al prichindeilor cu părinți pasionați de fashion. Aici copiii sunt așteptați să vină să se joace și apoi să se tundă, sau își pot umple timpul și se pot acomoda cu atmosfera cât mama și tata se aranjează.

Există în incintă un mini-loc de joacă, unde copiii pot petrece câteva ore bune: pot desena, face lego, se pot juca cu personajele de desene animate favorite și pot socializa. Apoi, cu grijă și blândețe, sunt așezați pe niște mașinuțe fascinante și colorate, unde micuții sunt absorbiți de desene animate și se lasă aranjați de mâinile pricepute ale frizerițelor, fără lacrimi și proteste.

“Ne-am propus să facem ceva pentru copii, suntem și noi părinți și știm cât e de greu când copilul merge la tuns sau când mama vrea la coafor. Ne-am gândit să le combinăm pe amândouă într-un salon destinat în primul rând copiilor, dar unde au și părinții posibilitatea să se aranjeze, în timp ce micuții se joacă,” spune Cornelia Muaawia, managerul salonului.

Fetițele sunt așteptate la Little Bunny pentru îndreptat cu placa sau cârlionți, împletituri și cocuri de balet, spălat și aranjat la perie. Băieții beneficiază de tunsori moderne și, la cerere, pot pleca acasă cu șuvițe colorate și, din fericire, nepermanente. Cei mari trebuie să știe că produsele de styling folosite pentru copii sunt non-toxice și fără parabeni și că, în timp ce copilul se joacă bucuros, își pot face o schimbare de look în toată regula sau se pot răsfăța cu un simplu spălat.

O afacere care se extinde

Little Bunny e afacerea Corneliei și a lui Samer Muaawia, doi tineri frumoși și curajoși care s-au cunoscut în studenție, pe când el era absolvent de Chimie alimentară iar ea studentă la Metalurgie. S-au căsătorit, apoi au plecat în Qatar. Au muncit acolo o vreme, dar s-au gândit că tot mai bine e acasă. Au venit la Galați, împreună cu cele două fetițe ale lor și au deschis o afacere care să-i ajute pe părinți și să îi bucure pe copii.

Programul salonului este e de luni până vineri, de la 9,00 la 20,00 și sâmbătă de la 9,00 la 16,00 iar programări se pot face la numărul 0772 262 720. Ca să aflați mai multe, consultați pagina www.littlebunny.ro sau pagina de facebook Littlebunny.ro.

Foto: Răducu Popa

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...