Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Euforia Ballroom & Events – arta momentului perfect!

Euforia Ballroom & Events este un nou centru de evenimente deschis anul acesta în Galați, undeva pe Șoseaua Smârdan, la intrarea principală a ArcelorMittal. O locație exclusivistă ideală pentru organizarea petrecerilor private (nunți, botezuri, aniversări) și corporate (cocktailuri, prezentări, petreceri de firmă), cuprinde o sală principală, cu o capacitate de 150 de locuri, cu posibilitate de extindere, gândită special pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent pana la cele mai mici detalii.

Un loc perfect pentru momentul perfect

Cu un design uluitor și rafinat, Euforia Ballroom & Events ridică la un alt nivel standardele organizării unui eveniment. Euforia Ballroom & Events poate găzdui de la petreceri de Crăciun până la prezentări de firmă, recepţii sau conferinţe, de la aniversări, la nunți, botezuri, logodne, party-uri tematice. Organizarea riguroasă a evenimentului, precum şi eleganţa centrului vor garanta un moment perfect și amintiri de neuitat. Pe lângă un meniul bogat și variat, cu preparate românești și internaționale gătite ca la Masterchef, se oferă întregul pachet de servicii dar și libertatea alegerilor, astfel încât invitații să se simtă ca la ei acasă. La cerere, se poate asigura decorul Euforia plin de bun gust al sălii, în valoare de 3500 de lei. Și tot din partea casei este și tortul destinat evenimentului dar și discountul deloc de neglijat de 10%, dacă se face rezervare pe sală până în sărbătorile de iarnă. La toate acestea se adaugă un ring de dans generos, care va încânta invitaţii dornici de petrecere și un personal prietenos și profesionist.

Evenimente pregătite cu grijă de o echipă de profesioniști

Euforia Ballroom & Events dispune de echipa necesară care transformă fiecare eveniment într-o amintire de neuitat. Pentru că imaginea Euforia Ballroom & Events este un cumul de experienţe memorabile, de trăiri intense şi de percepţii senzoriale care vă fac lumea mai frumoasă, chiar și numai pentru câteva ore. Wi-Fi de mare viteză, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiecție ce includ lumini ambientale inteligente şi proiectoare profesionale și un aparat de fum sunt tot atâtea device-uri care contribuie la asigurarea unei atmosfere de zile mari. Facilităţile oferite acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa atingă perfecţiunea. Așa că nu mai stați pe gânduri: lăsați-vă amintirile pe mâna celor de la Euforia Ballroom & Events și nu veți regreta! Stați cu ochii pe pagina de facebook Euforia Ballroom & Events pentru a vedea ultimile discounturi dar și ofertele pentru Revelion 2019.

Programări se pot face la telefon 0799 165 165 sau pe email la: rezervari@euforiaevents.ro.

Euforia Ballroom & Events – pentru momentul tău perfect!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...