Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cashmere Fairytale – colecția de toamnă-iarnă de la CreativeDress (P)

Nimic nu e mai plăcut decât să ieși din casă, într-o zi de toamnă mohorâtă, înveșmântată într-un șal protector de cașmir. Pentru că pe cât este de ușor și fin, pe atât este de rezistent. Așa s-au gândit și cei de la CreativeDress, care au gândit, pentru această perioadă a anului, o colecție de haine din lână, stofe imprimate și cașmir, destinate doamnelor și domnișoarelor. Prin Cashmere Fairytale, atelierul din Brăila se pregăteşte să celebreze frumusețea și să vă ajute să depășiți zilele ploioase, diminețile cu ceață deasă sau serile reci, îmbrăcând rochii business, costume şi taioare, jachete, bluze vaporoase, ba chiar paltoane vesele și moderne.

“Colecția se va baza pe aceleași linii directoare ale celei din vară, adică mergem tot pe ideea de vesel, de bună dispoziție, vrem tot soare. Am ales materiale de toamnă, de foarte bună calitate. Păstrăm și mătasea naturală, pentru cămăși cu mânecă lungă sau rochii de sezon, dar lucrăm cu voal de lână, cu stofe tip Channel și cașmir adus din Franța și Italia”, spune Cristina Manole.

Detaliile fac diferența

O rochie neagră cu o căptușeală roșie, un sacou gri, garnisit pe dedesubt cu ceva vesel, combinații inedite de culori cu un croi clasic sau paltoane moderne din stofe imprimate sunt câteva din propunerile celor de la CreativeDress, care spun că vor acorda la fel de multă atenție cusăturilor și tiparelor, ca până acum. “Tiparele noastre sunt personalizate, lucrăm destul de mult manual, mai ales în zona gulerului, vrem să se vadă la fel de bine și pe spate, pentru că în asta constă stilul și eleganța unui costum. Apoi, la noi, căptușeala e la fel de importantă ca fața unei piese. Vrem să ieșim din anonimat așa că la CreativeDress veți vedea întotdeauna combinații inedite, dar de bun gust, bineînțeles, din mătase sau combinație cu mătase”, explică cu mândrie Cristina.

Un consultant vestimentar pentru dumneavoastră

Nu vor fi neglijate rochiile de ocazie, mai ales că sărbătorile de iarnă bat la ușă. Colecția va fi gata undeva la jumătatea lunii octombrie și va putea fi admirată și în magazinul boutique din Galați, ce se va deschide pe strada Albatrosului, bl. M, parter. Dar până atunci, stați cu ochii pe www.creativedress.ro, pe pagina de facebook CreativeDress by Cristina Manole sau pe Instagram. “La atelierul din Brăila avem un consultant vestimentar, care schițează modelul dorit de clientă dar și recomandă /alege materialul potrivit și culorile care o pun mai bine în valoare”, explică Cristina. Colecția noastră, Cashmere Fairytale se dorește a fi o oază de bun gust, un aliat puternic împotriva toamnei mohorâte, o pată de culoare și eleganță în monotonia anotimpului.

Vă așteptăm să vă alegeți materialele și modelele potrivite și să ieșiți din rutină”, mai spune Cristina. Pentru că nimic nu se compară cu un pulover de cașmir, într-o zi friguroasă de noiembrie. Scrieți-vă povestea!

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...