Euforia Ballroom & Events – locul perfect pentru momentul tău perfect!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Un nou centru de evenimente

  Euforia Ballroom & Events, un nou centru de evenimente deschis anul acesta în Galați, pe Șoseaua Smârdan, la intrarea principală a ArcelorMittal, vă așteaptă pentru a vă transforma momentele personale în amintiri de neuitat. Cu un design rafinat, Euforia Ballroom & Events promite un cumul de experiențe memorabile, de trăiri intense și de percepții senzoriale care vă vor face lumea frumoasă, chiar și numai pentru câteva ore.

  Aici totul e profesionist: de la organizarea riguroasă a evenimentului, la eleganța ambientului, de la decorul somptuos și totuși simplu, la muzică și deservire, totul e discutat în cele mai mici detalii, pentru ca petrecerea să curgă lin și invitații să se simtă minunat. Euforia Ballroom & Events poate găzdui atât evenimente pe parte de corporate (cocktailuri, petreceri de Crăciun, prezentări de firmă, recepții sau conferințe) dar și petreceri personale și personalizate (aniversări, nunți tematice, botezuri, logodne, party-uri și majorate).

  Sala principală are o capacitate de 150 de locuri, cu posibilitate de extindere, și, la cerere, se poate asigura decorul Euforia, așa cum îl vedeți în imagini. Pe lângă meniul bogat și variat, cu preparate românești sau internaționale, se oferă întregul pachet de servicii dar și libertatea alegerilor, astfel încât invitații să se simtă ca la ei acasă. Și tot din partea casei este și tortul evenimentului dar și discount-ul deloc de neglijat de 10%, dacă vă faceți rezervarea până în sărbătorile de iarnă.

  Petreceți momente perfecte!

  La toate acestea se adaugă un ring de dans generos, care va încânta invitații dornici de petrecere, dotat cu echipamente profesionale complete de sonorizare, lumini și efecte de proiecție și un aparat de fum. Dacă doriți să petreceți momente perfecte, faceți o rezervare pe pagina de facebook Euforia Events, unde veți putea urmări și ultimele discount-uri. Programări se pot face și la telefon 0799 165 165 sau pe email la: rezervari@euforiaevents.ro.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img