Breaking news:

„Brilliant beauty & lash makers” – un nou concept de frumusețe în Galați

Un concept nou și inovator

Un salon de înfrumusețare deschis sub un concept nou și inovator vă așteaptă să vă desfătați cu servicii moderne de beauty. Situat pe Str. Brăilei, în spatele Restaurantului Antic (fostul La Mama), „Brilliant beauty & lash makers” concurează deja cu destinații selecte de înfrumusețare din oraș.

Design spectaculos, din pasiune pentru frumos

Designul clasic și spectaculos creează ambientul intim, cald și primitor în care, doamne sau domni, cu toții veți fi tratați regește. Echipa salonului este extrem de dedicată domeniului beauty, iar orice serviciu vă conferă, în plus, un boost de încredere și o atitudine de divă!

Mi-am dorit enorm să fac ceva pentru mine și să lucrez cu frumosul. Așa s-a născut salonul”, declară managerul „Brilliant beauty & lash makers”, Corina Munteanu, ea însăși o pasionată de make up și de extensii de gene.

Cosmetică modernă și clasică

Printre serviciile de care vă puteți bucura la noul salon se numără cele obișnuite de cosmetică: tratamente de curățare și hidratare a tenului, lifting facial, epilare cu ceară, stilizare sprâncene incluzând pensat și vopsit cu hena, machiaj. Sunteți invitate să alegeți și dintre tratamentele moderne, cu aparatură de top. Recomandarea pentru curățarea ușoară a tenului este Micro-derm-abraziunea, iar pentru hidratare și eliminarea ridurilor este OxyGeneo. Această ultimă tehnologie e binecunoscută pentru beneficiul că realizează trei acțiuni vitale, simultan: exfoliază, oxigenează din interior către exterior și infuzează nutrienți în epidermă.

La „Brilliant” găsiți tehnologia de epilare definitivă cu IPL

Nu în ultimul rând, la acest salon, un răsfăț aparte îl primesc genele. Găsiți atât extensii 2D și 3D, cât și râvnitul mega volum conferit de tehnicile „Russian Volume” sau „Hollywood”. Iremediabil, datorită profesionalismului lash stilist-ului de aici, vă veți îndrăgosti de extensiile de gene, indiferent de tehnică!

Pentru o schimbare de look, nu ezitați să apelați și la serviciile de coafor, care se vor extinde în perioada următoare.
Dacă vă doriți o apariție spectaculoasă, ca de briliant, la orice eveniment de sărbători, atunci și pregătirile trebuie să fie pe măsură. Alegeți „Brilliant beauty & lash makers”, locul unde frumusețea exterioară vine din interior, și, cu siguranță, nu veți regreta!
__________________
FB: Brilliant Lashes & Beauty
Informații și programări: 0743 646 509
Str. Brăilei nr. 163 C

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...