Breaking news:

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte sănătoasă generează un corp sănătos și invers. Iar crioterapia este dovada acestui lucru, oferind o altfel de senzație de frig organismului, relaxare și stare de bine, încă de la prima ședință.

De-a lungul evoluției diferitelor metode de revitalizare corporală, puterile terapeutice ale frigului au reușit să dea rezultate calmând durerile, reducând inflamațiile, prevenind bolile, tratând leziunile și îmbunătățind starea generală a organismului. Printre noile tehnologii, apărute în domeniul estetic, Criocamera își găsește foarte ușor loc și la Be Slim Body Care. Acum poți experimenta terapia la frig, la un nou nivel, cu echipamentul Geoway G900.

Cum funcționează criocamera? Dispozitivul utilizează aer rece livrat în cameră, dar pentru că este doar aer uscat (fără apă sau gheață) terapia este extrem de confortabilă, în ciuda temperaturilor extreme. Organismul fiind sub la acțiunea frigului, reacționează la îngheț si transmite semnale puternice creierului, care stimulează toate funcțiile de autoreglare ale corpului, acționând îndeosebi asupra părților ce nu funcționează la întregul potențial.

Dacă simți că ai nevoi de o metodă care să-ți revitalizeze întreaga stare a corpului tău, o metodă care să te trezească, atunci procedurile în care te expui pentru câteva minute la acea senzație de frig este un adevărat stimul. Ședințele cu ajutorul echipamentul Geoway G900 stimulează circulația sângelui, sistemul endocrin, sistemul imunitar și sistemul nervos central, îmbunătățind procesele de vindecare. Beneficiile crioterapiei sunt multiple și în domeniul estetic.

Terapia la frig are un efect calmant, anticelulitic și anti-îmbătrânire, în același timp, îmbunătățind și funcțiile articulațiilor. Așadar, pentru o piele mai tonifiată și mai luminoasă, precum și pentru tratarea problemelor epidermice (psoriazisul sau dermatita atopică), criocamera este locul în care merită să te retragi, pentru câteva ședințe de terapie. Primul efect se poate observa după 5-10 minute, oferind o senzație de relaxare, datorită eliberării de endorfine în sânge.

Cât despre o minte sănătoasă într-un corp sănătos, șocul termic scurt și controlat ajută organismul sa-și regăsească acel echilibru. Simte din plin senzațiile de frig și rezultatele crioterapiei! Mai mult de atât, ai parte de un somn profund și odihnitor!

Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...