Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Hair Studio Marisha Moraru – pentru un păr frumos și răsfăț pe măsură!

Părul este un simbol al frumuseții dar și al puterii (vezi povestea Dalilei și a lui Samson), iar un păr sănătos dă strălucire feței și asigură eleganța și distincția necesară unui look impecabil.

Așa cum ne ajutăm tenul să strălucească, există numeroase tratamente pentru revitalizarea firului de păr, pe care Marina Moraru, cea care deține Hair Studio Marisha Moraru, din Galați, Țiglina I, și care are peste 40 de diplome obținute în Rusia, Republica Moldova (Keratin Hair Awards 2022 Rusia, Moscova), pentru tot atâtea specializări, este dispusă să vi le împărtășească, la salonul său, situat pe strada Brăilei, 159 F.

La Hair Studio Marisha Moraru, poți beneficia de diverse tipuri de tratamente, bineînțeles, după o analiză și o diagnoză corectă a firului de păr și a scalpului:

Procedura cu keratină – îndreaptă și îmbracă părul cu o peliculă protectoare, procedura se face pe părul natural, dar și pe cel vopsit. Rezultatul: părul este neted, moale, cu o strălucire puternică, vârfuri sigilate temporar și un păr foarte ușor de coafat. Produsul folosit și temperatura cu care se efectuează procedura se aleg în funcție de structura părului și de nivelul de deteriorare.

Botox pentru păr – spre deosebire de keratină, botoxul pentru păr nu îndreaptă firul de păr, ci îl netezește, oferind mai mult volum. Procedurile disponibile cu botox concentrat, dar și botox lichid, redă finețea și textura naturală, strălucire intensă și tot atâta revigorare. Și pentru că aranjează în mod natural și întinde firul de păr, te scutește de folosirea altor instrumente termice, utilizate zilnic.

Nanoplastia – este o formulă cu acțiune puternică de îndreptare și restructurare a firului de păr, o modificare a structurii naturale. Are în componență un amestec concentrat de aminoacizi și se realizează doar la părul creț/afro sau în cazul unor bucle foarte evidențiate. Ce trebuie să știi este că, după nanoplastie nu vei mai avea aceeași formă naturală. Rădăcina care va crește, va fi la fel, dar lungimea prelucrată, va rămâne dreaptă permanent. Spre deosebire de alte proceduri, aceasta îi păstrează volumul, pe cât de mult posibil. Tratamentul realizat în tehnica permanentă sau semipermanentă poate fi soluția de care ai nevoie. Se indică părului sănătos, nicidecum deteriorat sau decolorat.

Reconstrucția părului – se face prin tratamente reci. Procedura este potrivită pentru părul tratat chimic, decolorat, dar și pentru cel foarte uscat, fragil și subțire. Aceasta are rolul de a reconstrui părul în totalitate, iar după aplicare firul va fi îmbogățit cu proteine, aminoacizi, și extracte naturale, lucru care va duce la reconstrucția parului degradat.

Curățarea scalpului cu acțiune dermatologică – ajută la tratarea problemelor precum: mătreața, uscăciunea sau sebum în exces. Procedura poate fi combinată cu tratamentele reci, pentru o eficiență sporită. Așadar, dacă te confrunți cu scalpul gras și pori încărcați, un aspect al firului de păr fără luciu sau afectarea rădăcinii, atunci această procedură este binevenită pentru tine.

Amino-Botoplastie pentru păr deteriorat – se combină aminoplasma cu botox fiolă. Restabilește în profunzime structura părului, îl umple cu substanțe nutritive, hidratează intens, sigilează cuticula părului, păstrând toți nutrienții în interiorul acestuia. Oferă volum firului, fără să îl îngreuneze. Cel mai important: toate componentele sunt naturale, procedura nu are restricții privind vârsta sau gradul de deteriorare a părului.


Pe lângă toate aceste proceduri, la Hair Studio Marisha Moraru veți găsi produse profesionale de îngrijire, din gama Donatti și nu numai, care asigură curățarea delicată a scalpului, hidratarea firului fără viață, revigorarea și păstrarea sănătății părului. Astfel că, diversitatea brandurilor și tehnicile moderne oferă un plus valoare procedurilor.

Încrederea vine la pachet cu look spectaculos și cu timp dedicat răsfățului. La Hair Studio Marisha Moraru, calitatea serviciilor și metodele revoluționare, se reflectă în rezultate uimitoare și în schimbări binevenite, oricând îți dorești. Reinventăm stilul și ne exprimăm personalitatea, pe strada Brăilei, 159 F, intrare magazin Velvet Outlet. Detalii și programări la telefon: 0752 317 061.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 4

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...