Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Expertto Forte – noua ta gamă preferată de produse de curătenie!

Dacă îți cauți un aliat pentru murdăria încăpățânată din bucătărie și din baie, noua gamă EXPERTTO FORTE îți vine imediat în ajutor.

Realizate de compania gălățeană Grande Gloria Production, cea care a lansat pe piață și dezinfectanții de top marca Hygienium, produsele EXPERTTO FORTE vor deveni, cu siguranță, absolut indispensabile în orice acțiune de curățenie, alături de toate celelalte produse  de curățenie pentru casă ori birou din gama largă EXPERTTO.

Curățenie de nota 10!    

De ce? Pentru că toate produsele din gama EXPERTTO FORTE – Soluția Anticalcar & Rugină, Soluția pentru Aragaz, Bucătărie, Cuptor & Plite, Inox, Baie sau cea pentru Mobilă, șervețelele umede pentru mobile sau cele universale – îndeplinesc toate condițiile care le transformă în excelenți aliați pentru curățenia de nota 10: elimină murdăria, curăță rapid, formulă concentrată.

Pe scurt, imediat ce le vei folosi și le vei vedea efiența, vei spune că EXPERTTO FORTE este noua ta gamă favorite de produse de curățenie!

EXPERTTO FORTE SOLUŢIE ARAGAZ

Datorită formulei sale concentrate, sotuția pentru aragaz curăță ușor și eficient toate urmele de grăsime și toate petele de pe aragaz și cuptor, dar și de pe grill, plită, grătar de gradină. Nu în ultimul rând, degresează și îndepărtează arsurile de pe tăvi, oale, tigăi, plite, vase termorezistente, grătare și aragaz.

Practic, acest produs va deveni expertul tău de nivel ”forte”, în  lupta de zi cu zi cu grăsimea din bucătărie!

EXPERTTO FORTE SOLUŢIE BUCĂTĂRIE

Această soluție-minune nu doar curăță ușor și eficient murdăria de pe suprafețele din bucătărie, dar în același timp le igienizează! Şi, cel mai important, nu zgârâie aceste suprafețe, redându-le, în schimb, o strălucire de invidiat! Îl poți folosi cu încredere pe suprafețe ceramice, emailate, inox, marmură!

EXPERTTO FORTE CUPTOARE ŞI PLITE

Această soluție este perfectă pentru  degresarea și îndepărtarea arsurilor de pe tăvi, oale, tigăi, plite, vase termorezistente, grătare și aragaz. Datorită formulei sale concentrate, soluția pentru cuptoare și plite curăță urmele de grăsime și toate petele încăpățânate!

EXPERTTO FORTE BAIE

Creat special pentru curățarea băii, acesta are trei acțiuni: elimină calcarul, curăță fără clătire și conferă extra-strălucire! Astfel, EXPERRTO FORTE BAIE devine produsul ideal pentru a îndepărta ușor murdăria zilnică, lăsând baia și dușul strălucind de curățenie și conferind un efect de alunecare a picăturilor de apă. Poți utiliza produsului atât cu spumare cât și fără spumare.

EXPERTTO FORTE SOLUŢIE CALCAR

Cu formula sa concentrată, această soluție are eficiență maximă împotriva depunerilor dificile de calcar, rugină,  eliminând și resturile de săpun și murdărie. Este indicat să o utilizezi pentru fitinguri din crom, chiuvete, căzi, dușuri și toalete.

Adică în orice loc din baia ta, pentru a-i reda strălucirea, soluția fiind destinată curățării diverselor suprafețe, precum cele ceramice, din sticlă, porțelan și acril.

EXPERTTO FORTE SOLUŢIE INOX

După cum știi, pentru suprafețele din inox este recomandată folosirea unei soluții speciale, care să protejeze acest material în timpul procesului de curățare. Astfel, este ideală formula creată de EXPERTTO FORTE pentru îndepărtarea depunerilor de murdărie, grăsime și calcar sau a altor pete rezistente de pe inox. Aceasta igienizează, nu zgârâie și redă strălucirea suprafețelor curățate.

EXPERTTO FORTE MOBILĂ

Îți recomandăm această soluție cu un parfum plăcut îndelungat pentru întreținerea oricărei suprafețe din lemn, atât a mobilierului, cât și a parchetului. O poți folosi pentru ștergerea prafului și întreținerea mobilierului din lemn, parchet, pal melaminat, prin simpla pulverizare pe o lavetă moale sau material textil uscat, ori direct pe suprafața de curățat.

Polimerii din compoziție asigură protecția lemnului și au efect antistatic împotriva depunerii prafului.

EXPERTTO FORTE ŞERVEŢELE UMEDE UNIVERSALE

Ideale pentru baie, bucătărie şi toaletă, șervețelele umede universale de la EXPERTTO FORTE (în pachet de 80 de bucăti), vin în ajutorul tău în procesul de curăţare a tuturor suprafeţelor fine, lavabile, precum cele din metal, plastic, sticlă, etc.

EXPERTTO FORTE ŞERVEŢELE UMEDE PENTRU MOBILĂ

Un alt ajutor în etapa de curățare a mobilei sau a parchetului îți este oferit de  Șervețelele umede antistatice pentru mobilă EXPERTTO FORTE (pachet de 80 de bucăți). Cu un parfum proaspăt, destinate curăţării suprafeţelor din lemn lăcuite sau laminate, nu vei mai putea începe curățenia fără acestea!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...