Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce împreună, sub un cer plin de promisiuni și în brațele unei frumoase povești de iarnă. Sfârșitul acestui an este, în esență, o mărturie a emoțiilor ascunse în haina amintirilor. Crăciunul este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, nu suntem altceva decât ambasadori ai binelui.

La Extreme FlorEvents, povestea de iarnă nu se rezumă la cuvinte, aranjamentele florale devin poeme vii, în care fiecare globuleț de sticlă, fiecare foiță aurită și fiecare petală își adaugă propria notă de eleganță în simfonia decorativă. În lumea feerică, pe care o construiesc cu iscusință floriștii de la Extreme FlorEvents, crenguța de brad este ca un fir de nădejde, iar lumânarea parfumată, un îndemn la iubire și conectare.

Pentru că spiritul sărbătorilor se simte atât la birou, acasă, cât și în sufletele celor pe care îi vizitezi, Extreme FlorEvents te surprinde cu ornamente tematice, pentru a redefini magia Crăciunului. Combinații de flori criogenate în culori pastel, crenguțe de brad, luminițe și personaje de poveste, toate învăluite în miros de scorțișoară, portocală uscată și anason, abia așteaptă să te poarte într-o lume feerică.

Create hand made, cu grijă și dibăcie, punând preț pe fiecare detaliu, decorațiunile de Crăciun sunt o expresie a rafinamentului. Elementele de noutate, din acest an, sunt brăduții și coronițele decorate cu dantelă croșetată – un Must Buy!

Redefinește sărbătorile magice, scriind în fiecare colțisor din casa ta, povestea Crăciunului într-o notă stilistică și estetică de reverie. Extreme FlorEvents creează an de an decorațiuni florale menite să te cucerească, atât pe tine, cât și pe cei dragi ție. Par a fi picturi dintr-un vis efemer, într-un armonios vals al creativității!

„Vă așteptăm la Extreme FlorEvents să vă dăruim un strop de frumos gândit și creat de noi! Ne pregătim din timp pentru această perioadă și ne străduim, de fiecare dată, ca ornamentele noastre să amintească de lumea binelui atotbiruitor și să ne aducă un pic de pace și bunătate în aceste vremuri complicate. Le mulțumim astfel celor care prețuiesc puterea inegalabilă a florilor și îndrăznesc să depășească limitele vieții de zi cu zi, dăruind din tot sufletul!” – Oana Moimăscu, managerul Extreme FlorEvents, florist cu experiență.

Ne găsești în Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter, la telefon 0745.530.190 sau 0336.131.435. Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la noi…

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...