Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de societate și îmbrățișări valide ale autenticității. Frumusețea nu este restricționată de vârstă, iar povestea de viață a fiecărei femei e scrisă în linii fine și expresii faciale. Astăzi, putem aborda procesul de îmbătrânire cu multă grație și delicatețe, menținând un aspect fresh care să reflecte vitalitatea, fără a fi limitați de niște cifre.

La Be Slim Body Care ai acces la terapia modernă cu rezultate remarcabile în liftingul facial, care să-ți netezească ridurile și să-ți întinerească pielea. Nu e nevoie să apelezi la o metodă chirurgicală, pentru că există Ultraformer III – dispozitivul care duce la nivel de excelență revoluționară tehnologia HIFU.

În lumea frumuseții și a evoluțiilor constante, estetica se împletește armonios cu inovațiile științifice, pentru a oferi performanță și soluții de durată. Cu ajutorul ultrasunetelor micro și macro focalizate, tratamentul cu Ultraformer III oferă un efect de lifting, îmbunătățind tonusul pielii, aspectul liniilor și estompând vizibil ridurile.

Pori micșorați și contururi redefinite? Procedurile antiaging cu noul dispozitiv stimulează producția naturală de colagen și elastină, transformând considerabil semnele îmbătrânirii. Datorită procesului de regenerare, pielea este mai fermă, mai elastică și arată mult mai tânără și sănătoasă. Ultraformer III oferă un tratament rapid și confortabil, eliminând până la 20% din grăsimea localizată. Și beneficiile procedurilor nu se rezumă numai la liftingul facial. Soluția non-invazivă conturează eficient și alte părți ale corpului, cum ar fi: zona periombilicala, axila, brațe, abdomen sau coapse.

Bărbia dublă, pielea obrajilor ușor lăsată, ridurile în jurul ochilor și pe frunte nu mai reprezintă un motiv de disconfort. Cu Ultraformer III nu ai nevoie de recuperare, iar efectele sunt progresive, permanente și de durată. Nu uita că fiecare ședință de tratament îți aduce beneficii suplimentare!

La Be Slim Body Care vârsta e doar un mod de a sublinia trăsăturile autentice a fiecărei femei. Nu privim trecerea anilor ca pe o amenințare la adresa frumuseții, ci ca pe o oportunitate de a îmbrățișa transformările naturale. Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe Facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...