Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Feeling of Café & Restaurant – locul unde mâncarea se gătește cu dragoste

Din fericire, există acum în Brăila, pe strada Griviței la numărul 136, un loc unde mâncarea are gust, e pregătită cu suflet și servită din inimă! Feeling of Cafe & Restaurant adaugă rețetelor tradiționale ingrediente exotice și o prezentare de zile mari! Si vă asteaptă să vă delectați cu fiecare aromă, într-un buchet deosebit, care vă va face să vă îndrăgostiți de mâncare!

Feeling of Café & Restaurant are în meniu, pentru cei care caută perfecțiunea, feluri inedite prin combinațiile de ingrediente dar și prin prezentare: supa cremă de cartofi copți cu bacon, tochitura românească în coșuleț de mămăligă, Puiul Feeling (șnițel de pui cu ciuperci sote, șuncă de curcan, mozzarella și rucola), somonul în sos de șampanie sau cuburile de macaroane cu brânză. Cine dorește să încerce sentimente noi și profunde, musai să guste pulpele de pui marinate în ananas la ceaun, costița cu sos barbecue sau pizza Vulcan, cu un shot de B52 la mijloc. Toate asezonate cu sosuri făcute în bucătăria proprie, din ingrediente naturale.

O mâncare bună te face fericit! O știu toți masterchefii, o spun poeții, o cântă oamenii de lume și o simt, pe pielea lor, gurmanzii

Cei matinali trebuie să știe că aici pot bea o bună cafea și pot alege din cele cinci tipuri de mic dejun care se prepară la Feelings of Café & Restaurant: Englezesc (ouă, cârnăciori și bacon), American (toast și cereale, American cheese și cartofi pai), Românesc (ou fiert sau omletă, unt, gem și ceai), Arăbesc (humus și ficăței în sos de rodii) sau Sănătos (lapte și cereale). La capitolul desert, bucătarul vă poate bucura sufletele cu un mousse în trei culori, papanași, clătite, Brownie (negresă cu înghețată), dar și specialitatea casei -Tortul Rainbow. Noi vă mai recomandăm să gustați, în serile reci, ceaiul arăbesc, cu trandafir și rahat.

La Feeling of Café & Restaurant, clienții pot să vadă – prin bucătăria deschisă – cum se gătește felul de mâncare cerut. Apoi au șansa să facă cunoștință cu bucătarul, să-i “fure” rețeta și să-i comunice părerea despre mâncarea savurată. În weekend se organizează seri tematice, iar la zile aniversare, prietenii restaurantului au parte de o surpriză dulce: o felie de tort, asezonată cu un mic moment artistic, executat de personal.

Feeling of Cafe & Restaurant, locul unde papilele gustative sunt îmbătate de arome exotice orientale, iar sufletul se umple de drag la vederea mâncărurilor tradiționale românești! Rezervări la telefon 0741 104 293 sau la 0039 401 028

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...