Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Casa cu stuf – Raiul dintre cele două oraşe

arcasacustuf3Un modern Complex de agrement –vine să aducă o notă de normalitate pentru gălăţeni şi brăileni şi să ne arate ce înseamnă o oază de relaxare, departe de agitaţia oraşului. Complexul, care se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare, este situat în Baldovineşti, Strada Primăverii la numărul 208, la câţiva kilometri de Brăila, şi cuprinde trei săli de evenimente, din care două sunt deja funcţionale, un loc pentru echitaţie, un iaz în care pasionaţii pot pescui, loc de joacă pentru copii, căsuţe de patru stele – unde turiştii pot rămâne peste noapte – şi o cascadă din care cei dornici să guste din bucatele tradiţionale zonale îşi vor putea alege prânzul (crap şi caras).

Pe domeniu mai există şi o minigrădină zoologică cu lebede, păuni, iepuraşi şi raţe, unde cei mici pot petrece util timpul, hrănind animalele şi observându-le în mediul lor natural. „Avem cai şi câţiva ponei, pe care cei mici îi vor putea călări. Pe viitor, vrem să aducem o trăsură, iar pentru sezonul rece o sanie, pe care să o folosim pentru mici plimbări în zonă. Lacul are două hidrobiciclete pe care clienţii le vor putea folosi. Iar în mijloc avem un foişor, ce poate fi un ideal loc de relaxare pentru cei care vin la noi dar şi un mini-restaurant cu o privelişte ce îţi taie respiraţia: se vede lacul, se văd sălciile de pe mal, noaptea totul e luminat”, povesteşte Marius Ardeleanu, manager complex.

arcasacustuf2Un colţ de rai în care poţi uita de agitaţia oraşului

Restaurantul în care sunteţi aşteptaţi să luaţi masa e decorat într-un stil modern cu accente tradiţionale. Te întâmpină un personal zâmbitor şi muzică populară românească. Pe pereţi admiri goblenuri scumpe ce imită opere de artă celebre, iar mesele sunt împodobite cu obiecte tradiţionale făcute de mâini iscusite de meşteşugari. Aici poţi gusta mâncăruri ca la mama acasă. Meniul cuprinde bucate româneşti dar şi din bucătăria internaţională. Platourile sunt o încântare: Ospăţul drumeţului, Platou ciobănesc, Tihna grădinarului şi Pâinicile pescarului. Nu lipsesc puiul la ceaun, pui picant la tigaie, rulada de purcel cu iahnie de fasole, preparatele de vită, frigărui de berbecuţ, viţel la tigaie sau pastramă de oaie. Iar la categoria peşte, dacă nu îl vrei pe cel ales din cascadă, poți mânca sturion la grătar, doradă, somon, şalău în crustă de migdale sau hamsii cu mămăligă. Pe viitor, managerul promite amenajarea a două terenuri – unul de tenis şi unul de fotbal – o minipârtie pentru începători, pe dealul din apropiere şi, dacă se va găsi cineva interesat, şi o tiroliană. Complexul e ideal pentru a petrece câteva seri în concediu, pentru teambuildinguri dar şi pentru organizarea unei nunţi de neuitat.

O nuntă ca în poveşti, la Casa cu stuf

Pentru o nuntă cu ştaif sau cu accente rustice, Complexul Casa cu stuf pune la bătaie un salon cu o capacitate de 400 de locuri, atât de frumos şi de bine mobilat încât nu mai are nevoie de decoraţiuni suplimentare! Un meniu ce se poate negocia, şiarcasacustuf1 personal specializat. La cererea mirilor, pe domeniu se poate face un foc de tabără spectaculos. „Avem grătar şi cuptor afară, unde se pot găti lucruri minunate. Oferim mirilor care doresc să împărtăşească cu noi cel mai fericit eveniment din viaţa lor o oaie la proţap, din partea casei. Apoi, mirii trebuie să ştie că se pot folosi de foişor şi că aici vor face poze frumoase de nuntă. Invitaţii se pot caza în complex şi echipa poate rămâne astfel la noi şi pentru ciorba de potroace de a doua zi”, explică Marius Ardeleanu.

Str. Primăverii, nr. 208, Sat Baldovineşti. Telefon restaurant 0741 149 940 şi evenimente 0744 238 421.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...