Folosește puterea tehnologiei Eximia și bucură-te de frumusețe la SLIM BEAUTY CLINIC!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Remarcându-se prin profesionalismul și calitatea serviciilor oferite, SLIM BEAUTY CLINIC te invită în tandemul răsfățului și al frumuseții prin tehnici și proceduri oferite de cel mai nou aparat EXIMIA, modelul PLATINUM HR77 ANNIVERSARY, special conceput pentru slăbire intensă și remodelare corporală. Dezvoltat pe principiile eficienței și calității, SLIM BEAUTY CLINIC reprezintă privilegiul de a-ți face accesibilă și a aduce aproape de tine această nouă tehnologie de top. Astfel, la SLIM BEAUTY CLINIC, poți acum beneficia și tu de serviciile preferate ale vedetelor, precum slăbire și remodelare corporală, tonifiere musculară, împachetări corporale, tratamente anti-celulitice sau tratamente estetice.

  𝗘𝗫𝗜𝗠𝗜𝗔 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗶𝗻𝘂𝗺 𝗛𝗥𝟳𝟳 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 este un aparat revoluționar care include 7 terapii de slăbire și remodelare corporală, de lifting și fermitate, cu efecte vizibile în reducerea celulitei, ajutând la pierderea a până la 7 cm de pe talie în numai 7 zile de tratament.

  Cum funcționează tehnologia EXIMIA în favoarea ta?

  În primul rând, datorită tehnologiei avansate pe care o utilizează, a complexității tratamentelor și a rezultatelor remarcabile obținute, dovedite clinic, 𝗘𝗫𝗜𝗠𝗜𝗔 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗶𝗻𝘂𝗺 𝗛𝗥𝟳𝟳 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 se remarcă prin faptul că este apreciat și folosit cu încredere de vedetele autohtone, beneficiind de inovație cu putere amplificată și rezultate deosebit de rapide în tratamentele de slăbire și de reducere a celulitei.

  Tehnologia avansată încorporată în aparatul EXIMIA asigură acțiune eficientă și în profunzime inclusiv în cazul unui țesut adipos gros, conferind posibilitatea de a slăbi localizat, rapid și sănătos, exact pe zonele de interes.

  Conceptul EXIMIA asigură o creștere exponențială a eficienței tratamentului de slăbire datorită terapiilor inovative și complet non-invazive pe care le deține:

  • Laserul lipolitic oferă acțiune sporită cu efect rapid în zonele cu probleme, distrugând țesutul adipos și eliminându-l pe cale naturală.
  • Multiporația, beneficiind de o intensitate superioară, asigură o penetrare mai eficientă a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase.
  • Endoradiomag reprezintă tehnologia patentată ce combină Vacumuul endermologic cu Radiofrecvența monopolară și Magnoterapia, care elimină celulita în diferitele ei stadii, activează circulația sanguină, elimină toxinele, oxigenează țesuturile, stimulează producție de colagen și elastină.

  Acțiunea combinată a acestor terapii asigură rezultate garantate în remodelarea corporală: slăbire localizată mult mai rapidă, elimină până la 40% din țesutul adipos, fără efecte secundare, reprezentând o alternativă unică și sigură a liposucției chirurgicale, tratament anti-celulitic avansat, eliminarea vergeturilor, redarea fermității și elasticității pielii, ajută la accelerarea metabolismului celular și oxigenarea țesuturilor.

  Printre problemele pe care le tratează aparatul 𝗘𝗫𝗜𝗠𝗜𝗔 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗶𝗻𝘂𝗺 𝗛𝗥𝟳𝟳 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 se numără: acumulările adipoase și celulita, vergeturile, pielea deshidratată și uscată, pierderea tonicității, îmbătrânirea epidermei, dar și problemele corporale ce pot apărea la bărbați.

  Tehnologia EXIMIA oferă, în plus, efecte benefice, precum: reducerea circumferinței zonei compromise, hidratarea, reoxigenarea și revitalizarea țesuturilor, conferindu-le prospețime și tonicitate, fiind favorizată reabsorbția apei în exces şi a substanţelor toxice, îmbunătățirea micro-circulației periferice și reechilibrarea circulației venoase generale, restabilirea echilibrului organismului, eliminând toxinele şi conferind o senzație generală de bunăstare.

  Descoperă și tu propriile beneficii ale tehnologiei revoluționare EXIMIA, la SLIM BEAUTY CLINIC, de pe strada Frunzei nr. 38 A, și bucură-te de frumusețe, așa cum îți dorești.

  Află detalii și programează-te la telefon 0747 068 582.

  Facebook: Slim Beauty Clinic

  Instagram: slim.beauty.clinic

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img