Fondul de ten – baza frumuseţii tale!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Aspectul tenului este esenţial în obţinerea unui look fresh-un MUST HAVE în zilele noastre. Aş putea spune că este cel mai important –frumusetea şi sănătatea tenului influenţează în mod direct imaginea finală a machiajului.

  De aceea, după ce ne asigurăm că tenul este curat şi hidratat, următorul pas foarte important este ALEGEREA FONDULUI DE TEN.

  FONDUL DE TEN ESTE BAZA FRUMUSEŢII TALE! Acesta are un rol foarte important în existenţa noastră doarece este ca o a doua piele pentru noi. Fondul de ten este o protecţie pentru ten oferind hidratare, camuflare şi nivelare estetică.

  CUM ALEGEM FONDUL DE TEN?

  Alegerea corectă a fondului de ten nu este un lucru simplu! Trebuie să ştii în primul rând, ce tip de ten ai şi ce subton are pielea ta (roz, galben-auriu sau neutru). Culoarea şi textura fondului de ten sunt foarte importante pentru o alegere potrivită!

  Astfel poţi opta pentru:
  -un fond de ten cu textură hidratantă – dacă tenul tău este uscat, sensibil, predispus la iritaţii;
  – un fond de ten matifiant/compact oil free – dacă tenul tău este mixt/gras.
  – un fond de ten fluid – dacă tenul tău este normal-mixt.

  TIPS! Fondul de ten se testează în zona mandibulei deoarece aici găsim o culoare medie între culoarea feței şi culoarea gâtului, care în cele mai multe cazuri diferă.

  Te poţi opri din testat atunci când nu observi nicio diferenţă între fondul de ten şi culoarea tenului tău. Înainte de a cumpăra, testează-l şi în lumină naturala a zilei. Lumina artificială din magazine poate influenţa în mod semnificativ percepţia culorilor.

  Fondul de ten este cea mai importantă investiţie în materie de machiaj. Poate să îţi facă pielea să arate impecabil şi natural, şi-i poate conferi o strălucire sănătoasă. Dacă îl foloseşti corect, poate să facă mai mult pentru tenul tău decât orice alt produs cosmetic.
  Nu uita că fondul de ten ideal este cel care acoperă imperfecţiunile pentru a-ţi pune în evidenţă cele mai frumoase trăsături!

  Alina Drăgan

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0