Breaking news:

Cu „Fight Club” nu dai greș – Începător acum, învingător pe termen lung!

Când ajungi prima dată la o clasă de aerobic semnată Narcisa Dorin ai toate șansele ca, fără voia ta, să intri în alarmă falsă și să resimți statutul de „începător” doar printr-un gust amar. E drept, îndrăgita antrenoare de la „Fight Club Galați” susține unele dintre cele mai energizante cursuri din oraș destinate doamnelor și domnișoarelor (Step coregraphy, Body art, Functional step, Active dance etc).

„Toți începătorii au impresia că nu țin pasul și că nu se pot adapta ritmului alert de la orele mele”, spune Narcisa Dorin, exprimându-și empatia atât pentru cei aflați la un nivel avansat, cât și pentru începătorii primiți cu brațele deschise în aceeași grupă.

Celor din urmă le oferă sfaturi prețioase, utile ca să își consolideze voința și să adopte un nou stil de viață, dacă trec hopul primei luni de antrenamente:

„Începătorii trebuie să privească mai departe de ceea ce pot face la primul curs, să aibă așteptări pe termen lung și să-și dozeze efortul. Dacă nu privesc o evoluție cel puțin pe un an înainte, atunci le va fi greu, într-adevăr. E important să își asume faptul că sunt la un nivel minim din punct de vedere sportiv sau coregrafic și, apoi, încet-încet să crească. La prima oră să ia 6% din ceea ce fac și predau eu, la următoarea 8%, 10% și tot așa mai departe.”

Narcisa Dorin recunoaște că antrenamentele ei nu sunt pentru toată lumea, dar cei care au continuat au avut o evoluție extraordinară atât pe plan fizic, cât și psihic. Și-au schimbat practic, modul de alimentație, de somn, de gândire, și, implicit, întreaga viață.

„Nimic nu e ușor, dar, odată ce ai depășit bariera psihologică, și beneficiile sunt pe măsură”, îi încurajează antrenoarea de la „Fight Club” pe începătorii din fiecare grupă.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...