1.1 C
Galați
luni 30 noiembrie 2020

Părinți pregătiți și informați înseamnă copii fericiți

Vrei să fii un părinte mereu pregătit? Să știi ce să faci și cum să gestionezi situațiile cu care te confrunți în relația cu...
More

  Frumusețea se întreține la Shiny Beauty Salon

  - reclama -

  Orice femeie se simte bine dacă are părul aranjat, dacă manichiura ei este perfectă sau dacă sprâncenele sunt bine definite.

  Și pentru ca toate acestea să fie ridicate la rang de artă, la Shiny Beauty Salon frumusețea absolută predomină în rândul femeilor speciale.

  Într-o atmosferă elegantă și primitoare, Shiny Beauty Salon combină serviciile de coafor, culoare și formă, îngrijire corporală, tratamente cosmetice, manichiură-pedichiură și machiaj, cu produse profesionale, pentru că, nu-i așa, ele dau tonul!

  Specialiștii salonului vor transforma cel mai bine starea autentică și naturalețea fiecărui chip și veți avea de ales din numeroase servicii de înfrumusețare precum tratamente faciale de curățare, hidratare sau anti-ageing, servicii de epilare facială și corporală cu ceară și cu pastă de zahăr, make-up, manichiură clasică, semipermanentă, gel, pedichiură și coafor.

  La Shiny Beauty Salon se pune accent pe valoare, profesionalism, dar mai ales pe nevoile oricărei femei, care nu trebuie sa uite de ea si de rasfatul pe care il merita zi de zi. Brandurile produselor folosite sunt din gama celor profesionale, garantând astfel calitatea. Atelier Paris, Dior, Cupio, C&D, Crystal Nails, Matrix, Joico, L’Oreal, Make Up Forever, Inglot, Anastasia sau Radiant sunt doar câteva dintre acestea.

  În continuare, sănătatea părului dumneavoastră este pe primul loc pentru personalul salonului, astfel că tratamentele profesionale de regenerare a firului de păr sunt la mare căutare. Vopseaua organică Tahe face minuni atunci când vreți ca părul vostru să aibă strălucire naturală și o acoperire 100% a firelor albe. Deși nu conține amoniac, dar cu ingrediente organice, se comportă ca o vopsea permanentă.

  Orice doamnă și domnișoară merită oricând un răsfăț, așa că nu mai pierde vremea și vino să ne cunoaștem. Shiny Beauty Salon, Strada Brăilei nr. 165, aferent blocului A3, etaj 1. Sau rezervă-ți frumusețea la numărul de telefon 0770 185 852.

  - reclama -

  Bucură-te și tu de universul mirific, parfumat și senzual My Geisha

  Ești gata pentru o explozie de arome seducătoare și senzații irezistibile ce te vor purta în lumea mistică a viselor și magiei absolute? Experimentează...

  Cadourile care îți poartă dragostea către cei dragi sunt la Brăila Mall

  E timpul să oferi bucurie și, cu siguranță, printre bucuriile cele mai de preț sunt cadourile – atât cele pe care le primim, dar...

  Corecția liniei bărbiei, la Absolute Aestetics

  Cu toții știm că bărbia reprezintă un element anatomic important al conturării faciale, care determină forma și conturul feței. Dacă vă doriți să modificați forma...
  - reclama -