Breaking news:

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Pregătirea pielii pentru sezonul estival

Primăvara a luat sfârşit şi deja am început să facem planuri pentru momentul în care ne vom răsfăţa pe plajă. Acum este momentul să pregătim pielea pentru bronz şi organismul pentru zilele toride de vară, deoarece temperaturile scăzute din timpul iernii, îngheţul şi alimentaţia săracă în vitamine, pot usca şi deteriora pielea.

O piele frumoasă nu înseamnă una tratată cu diverse creme şi loţiuni scumpe, o piele frumoasă este una în primul rând sănătoasă. Aşadar este nevoie să hrăneşti pielea din interior nu doar din exterior.

Sfaturi utile

Dieta echilibrată pe timpul verii este una care pune accent pe alimentele care conţin vitaminele A, C şi E. Specialiștii de la Natur House vin cu sfaturi utile pentru o dietă ca la carte pentru ca pielea ta să rămână perfectă.

Vitamina A se găseşte în principal în legumele şi fructele verde închis şi portocaliu, produse lactate, pește, ouă. Vitamina A este responsabilă de stimularea sintezei de melanină, substanţa care pigmentează pielea şi o apără de razele UV.

Vitamina C se găsește în citrice, roşii, cartofi, ardei, roşii şi fructe de pădure. Necesarul de vitamina E se asigură consumând cereale integrale, ouă şi brânză.

Doi morcovi sunt buni ca o gustare, pe parcursul zilei, deoarece conţin carotenul colorat reţinut în organism şi parţial transformat în vitamina A în acelaşi timp, încât conferă pielii o culoare plăcută.

Betacarotensul se găseşte în dovleac, cartof dulce, morcov, caise, prune, pătrunjel, sparanghel.

Apa ajută mult digestia

Apa este vitală pentru bună desfăşurare a proceselor noastre metabolice, cum ar fi digestia, asimilarea substanţelor nutritive, circulaţia, eliminarea toxinelor, menţinerea temperaturii corpului constantă cât şi pentru hidratarea pielii.

Aşadar asiguraţi-vă că beţi suficientă apă. Creşteţi consumul de diuretice naturale, cum ar fi castraveţi şi lămâie. Încercaţi să reduceţi cantitatea de carbohidraţt procesaţi, cum ar fi pâinea şi produsele făinoase. De asemenea, reduceţi consumul de alcool, deoarece băuturile alcoolice au de fapt multe calorii şi deshidratează organismul.

Pregătirea pielii din exterior ar trebui să înceapă printr-un procedeu de exfoliere urmat de hidratare. Rezultatul procedeului de exfoliere a pielii va fi vizibil imediat; veţi scăpa de celulele moarte, pielea va fi mai curată, mai netedă şi mai plăcută la atingere.

Un scrub simplu de preparat, natural şi ieftin poate fi pregătit acasă din: 3 linguri de fulgi de ovăz, sau zaţ de cafea după preferinţă, 1 lingură de sare de mare nerafinată şi 3 linguri de ulei de măsline.

Se amestecă până se obţine o pastă omogenă, uşor grunjoasă, gata de utilizare. După exfoliere, hidratarea se poate face aplicând pe piele ulei de nucă de cocos, ulei de morcov sau ulei de măsline.

Pentru a curăţa tenul gras, se poate utiliza infuzie de albăstrele, pătrunjel sau rozmarin. Dacă aveţi tenul uscat, atunci un decoct făcut din muşeţel este extrem de potrivit. Pentru a hidrata pielea feţei şi a gâtului se poate folosi o mască preparată din: 3 linguri miere, sucul de la jumătate de lămâie şi 2 linguri ulei de măsline.

Se amestecă incredientele până devin o pastă omogenă care se poate aplica atât pe pielea feţei, gâtului cât şi a mâinilor timp de 15 minute, după care se curăţă cu apă călduţă.

Este foarte important să nu uiţi că, indiferent de măsurile protecţie pe care ţi le iei, expunerea la soare nu ar trebui să se facă decât dimineaţă până în ora 11 şi după amiază, după ora 15.

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine în această perioadă, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.
Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite. Programările se fac la numerele de telefon 0751.339.206 sau 0786.925.747.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...