Breaking news:

Gabriela Ciulei și un pariu câștigat cu sine – Terra Clinique

A plecat de la catedră și acum conduce o clinică medicală, oferind servicii de top pacienților din regiunea Dunărea de Jos

E absolventă de Litere, cu un masterat pe Resurse Umane și fost reprezentant medical timp de 15 ani de zile.

Dar a vrut mai mult, pentru copii, părinti, pentru oamenii din Galaţi şi Brăila, aşa că anul trecut, a pus bazele, unei clinici medicale cu 22 de specialități, dar care conține și un centru de recuperare special din zonă – Terra Clinique.

Gabriela Ciulei, directorul general Terra Clinique, spune că în spatele carierei sale stau dorinţa de a veni în sprijinul oamenilor, convingerea că gălățenii merită mai mult în ceea ce privește serviciile medicale şi, nu în ultimul rând, familia sa. “Fiecare zi este un echilibru instabil în care manageriez relația cu pacienții, contractele de parteneriat cu furnizorii, resursele umane din clinică și problemele de marketing care apar pe parcurs. Petrec uneori și 11 ore pe zi la Terra Clinique, dar sunt fericită când îmi văd pacienţii zâmbind”, spune Gabriela.

Mamă a doi copii, de 14 și respectiv 11 ani, încheie seara cu o cină alături de cei dragi și cu verificarea temelor, iar weekendul îl dedică în totalitate familiei. “Cred că o femeie nu poate fi desăvârșită decât dacă împletește mai multe vieți: cea de mamă, de soție, iubită, soră, fiică, prietenă. Orice alegere exclusivă devine dramatică, pentru că afectează sufletește”, explică Gabriela.

Terra Clinique – un concept de care era nevoie

În 2018 a adus Galațiului un fel de „one-stop shop”, adică o clinică unde pacientul știe că vine să găsească servicii de calitate la standarde europene, o relație cu medicul civilizată și bazată pe respect reciproc și oameni cu pregătire de top. “Lucrăm în echipă – medic, psiholog, pacient, aparținător – și acesta e cel mai important aspect al clinicii noastre,“spune Gabriela, care a continuat investițiile cu o saună cu ozon cu aplicabilitate largă în balneofizioterapie și dermatologie și își dorește să perfecteze contractul cu Casa de Asigurări, pentru ca pacienții să beneficieze de servicii de bună calitate și gratuite.

“Mă bucur că am reușit să creez în Galați o oază de normalitate: un loc de muncă unde specialiștii să nu mai privească tot timpul peste graniță. Am conturat la Terra Clinique o echipă frumoasă: colegii mei sunt mulțumiți, se simt relaxați, ne ajutăm reciproc și asta se vede în calitatea actului medical.

Succesul este rodul unei munci în echipă, iar eu, dacă nu aș fi fost ajutata de oamenii din jur, nu știu astăzi cât de sus urcam. Mai mult, eu motivez oamenii care știu să crească greu, dar sigur în cariera lor”, mai spune Gabriela.

Să știi ce vrei și să îți urmezi visurile!

Munca acerbă e compensată cu hobby-ul ei cel mai de preț: călătoriile. Reușește să fugă în weekenduri în locurile mult visate. Și oricât de ocupată ar fi, nu uită să parcurgă câteva pagini, la finalul zilei, din cartea preferată.

Nu numai lectura e un exercițiu zilnic, ci și sportul: Gabriela practică cu plăcere zumba în Galați și schiul, atunci când e plecată. Are și un sfat pentru antreprenorii începători: să-și deschidă sufletul și mintea și să-și propună să învețe cu fiecare prilej câte ceva, pentru că nu se știe niciodată când le trebuie.

Să nu se lase copleșiți și să nu renunțe ușor: eșecurile sunt foarte bune atunci când le înveți lecția. Nu în ultimul rând, să se respecte pe sine și pe toți cei cu care au de-a face. “Celor care doresc să se dezvolte le spun să fie pozitivi, să se pregătească și pentru situații dificile, dar nu imposibile, să aibă curaj și o strategie clară și nu în ultimul rând, să își urmeze întotdeauna visurile și pasiunile”.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

2.9 / 5. voturi: 7

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...