Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Terasa panoramică, un capitol nou pentru Vila Bordeaux

Tu știi ce înseamnă Bordeaux?

Bordeaux este culoarea pasiunii care te cucerește, Bordeaux este destinația exclusivistă din sud-vestul Franței, Bordeaux este emblema vinului de o calitate superioară. Dar Bordeaux Galați este o cu totul altfel de experiența – mereu nouă și surprinzătoare, potențată de distincție și rafinament și desăvârșită de bun gust și gust bun.

O experiență culinară definită de pasiune și excelență

Pasiunea ce definește Restaurantul Bordeaux până în cele mai mici detalii este întrecută doar de bogăția răsfățului culinar pe care bucătarul șef îl pregătește cu drag, de fiecare dată, pentru fiecare client în parte.

Preparate speciale, desăvârșite cu măiestrie, îți vor cuceri toate simțurile, pentru o experiență mereu unică. Varietatea meniului marca Restaurant Bordeaux cuprinde specialități pentru orice gust și orice poftă: de la gustări irezistibile, supe delicioase, salate pline de prospețime, specialități cosmopolite, preparate din carne de vită, feluri alese cu fructe de mare, preparate din porc, pe bază de pui sau pește, până la paste și specialități vegetariene. Nu putem să nu menționăm platourile speciale și meniurile pentru copii. Iar dacă ești un împătimit al bucătăriei autohtone, găsești și o gamă dedicată cu specialități românești.

Încearcă Specialitatea Casei – Mușchi de Vită pe Piatră Încinsă, o experiență culinară inedită pe care nu vrei să o ratezi!
Dacă ajungi la Restaurant Bordeaux, nu ezita să încerci Specialitatea Casei: Mușchi de Vită pe Piatră Încinsă, un preparat unic în Galați. Poate nu ai aflat încă, însă gătitul pe piatră este considerat un mod rapid, sănătos și delicios de a găti întrucât nu necesită adaos de ulei sau grăsime. Cu siguranță, reprezintă o experiență culinară inedită pe care nu vrei să o ratezi.

Un nou standard de excelență culinară

Restaurant Bordeaux debordează de diversitatea gastronomică pe care o oferă iar fiecare preparat reprezintă un nou standard de excelență culinară.
Este practic imposibil să nu rămâi impresionat de melanjul perfect al platingului cu gustul cuceritor al preparatelor de la Restaurant Bordeaux. Trebuie doar să încerci și să te convingi singur de ce înseamnă o experiență culinară completă.

Terasa panoramică – element nou al Restaurantului Bordeaux

Și pentru că stilul Bordeaux e definit prin rafinament și unicitate, adăugăm acum un capitol nou în povestea Bordeaux și, începând din mai, restaurantul dispune de o superbă terasă panoramică. Situată la ultimul nivel al vilei Bordeaux, noua terasă este un cadru inundat de lumină și elemente de natură care te transpune pe loc într-o mică oază de liniște și relaxare.

Având la bază un concept unic în Galați, terasa Restaurantului Bordeaux te cheamă la înălțime, din toate punctele de vedere și sub toate aspectele. Pentru că și tu îți dorești o experiență mereu nouă, surprinzătoare și exclusivistă.

Vino la Restaurant Bordeaux să te bucuri de un alt standard de excelență culinară – chiar mai mult decât atât – acum și mai la înălțime!

Ne găsești în chiar inima orașului, pe Str. Alexandru Cernat, nr. 79 din Galați, la adresa de e-mail: contact@vilabordeaux.ro sau la telefon 0374 060 217, pentru rezervări sau detalii.

Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...