Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

„Galațiul Pedalează”, la a doua ediție

- reclama -spot_img
0
(0)

Sâmbătă, 12 mai, va avea loc la Galați a doua ediţie a acțiunii „Galațiul Pedalează”, un eveniment dedicat pasionaților de biciclete care au cel puțin 14 ani. Organizatorii anunță că întâlnirea bicicliștilor va fi sâmbătă, începând cu ora 17.00, în parcarea Sălii Sporturilor, din apropierea Stadionului Dunărea.

Participanții care se vor înscrie vor putea primi niște taloane cu numere pentru o tombolă ce va fi organizată la finalul competiției. Pentru participare, înscrierea se va face online, în mod gratuit, la adresa https://bit.ly/2qYbB71, detalii despre eveniment putând fi găsite pe pagina de Facebook dedicată evenimentului: „Galaţiul Pedalează – ediţia a doua”, iar înscrierile online se vor închide vineri, 11 mai, la ora 12.00, cu precizarea că persoanele care nu vor reuși să se înscrie, vor putea parcurge traseul alaturi de ceilalți, însă nu vor putea participa la tombola, potrivit comunicatului Asociaţiei Bike Works.

Lungimea traseului este de circa 7 km și se va face pe străzile Brăilei şi Domnească, până la Grădina Publică, loc în care se va organiza și tombola, iar participanții cei mai norocoși vor putea câştiga diverse produse oferite de sponsori.

Condiții de participare

Organizatorii precizează că participanții se vor plimba pe străzile din oraș și vor fi obligați să respecte o serie de reguli. Astfel, se va merge pe prima bandă a arterelor de circulaţie, ritmul va fi unul de plimbare, cu o viteză medie în jur de 10-15 km/h, coloana fiind deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works. Pentru a participa, membrii competiției trebui să aibă vârstă minimă 14 ani; bicicletă funcțională; cască de protecție, recomandată; carte de identitate; cunoștințe minime de circulație rutieră.

Prin parcurgerea traseului, fiecare își asumă că va respectă regulile de circulație și indicațiile organizatorilor. De asemenea, coloana de biciclişti va fi însoţită şi de echipaje ale Poliţiei, potrivit organizatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...
Articolul precedent
Articolul următor