Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

„Galațiul Pedalează”, la a doua ediție

Sâmbătă, 12 mai, va avea loc la Galați a doua ediţie a acțiunii „Galațiul Pedalează”, un eveniment dedicat pasionaților de biciclete care au cel puțin 14 ani. Organizatorii anunță că întâlnirea bicicliștilor va fi sâmbătă, începând cu ora 17.00, în parcarea Sălii Sporturilor, din apropierea Stadionului Dunărea.

Participanții care se vor înscrie vor putea primi niște taloane cu numere pentru o tombolă ce va fi organizată la finalul competiției. Pentru participare, înscrierea se va face online, în mod gratuit, la adresa https://bit.ly/2qYbB71, detalii despre eveniment putând fi găsite pe pagina de Facebook dedicată evenimentului: „Galaţiul Pedalează – ediţia a doua”, iar înscrierile online se vor închide vineri, 11 mai, la ora 12.00, cu precizarea că persoanele care nu vor reuși să se înscrie, vor putea parcurge traseul alaturi de ceilalți, însă nu vor putea participa la tombola, potrivit comunicatului Asociaţiei Bike Works.

Lungimea traseului este de circa 7 km și se va face pe străzile Brăilei şi Domnească, până la Grădina Publică, loc în care se va organiza și tombola, iar participanții cei mai norocoși vor putea câştiga diverse produse oferite de sponsori.

Condiții de participare

Organizatorii precizează că participanții se vor plimba pe străzile din oraș și vor fi obligați să respecte o serie de reguli. Astfel, se va merge pe prima bandă a arterelor de circulaţie, ritmul va fi unul de plimbare, cu o viteză medie în jur de 10-15 km/h, coloana fiind deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works. Pentru a participa, membrii competiției trebui să aibă vârstă minimă 14 ani; bicicletă funcțională; cască de protecție, recomandată; carte de identitate; cunoștințe minime de circulație rutieră.

Prin parcurgerea traseului, fiecare își asumă că va respectă regulile de circulație și indicațiile organizatorilor. De asemenea, coloana de biciclişti va fi însoţită şi de echipaje ale Poliţiei, potrivit organizatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...
Articolul precedent
Articolul următor