Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Gama Hygienium Intimate – o prietenă discretă pentru orice femeie

Puternice și, în aceleași timp delicate, femeile știu că îngrijirea intimă zilnică este extrem de importantă în viața lor. Ca urmare, acordă atenția cuvenită fiecărui detaliu, inclusiv alegerii unor produse speciale de calitate, care să devină prietene pe termen lung cu corpul lor și să le însoțească discret în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.

Fără alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi

O astfel de gamă este Hygienium Intimate, creată pe plan local de specialiștii de la Grande Gloria Production, urmărind toate standardele din domeniu. Dezvoltate cu scopul de a conferi siguranță oricărei femei ce apelează la acestea, produsele au proprietăți specifice, care asigură o ingienă intimă corectă și completă.

Pentru a se plia pe nevoile de îngrijire ale fiecărui corp în parte, gama Hygienium Intimate conține produse sub formă de spumă, emulsie, gel și, nu în ultimul rând, șervețele umede.

Acestea se remarcă, în primul rând, prin faptul că nu conțin alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi.

Ulei de soia, Vitamina E, D-panthenol

Conținutul de ulei de soia, vitamina E și D-panthenol oferă, deopotrivă, un efect emolient asupra pielii și asigură o curățare minuțioasă fără a afecta microflora și bariera naturală de protecție a pielii.

Bazate fie pe extractul hidratant de mușețel, fie pe cel delicat de orhidee, produsele au beneficii maxime pentru zona intimă. Unele tipuri de produse sunt îmbogățite cu extract de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului, ce au efect protector, antiinflamator și calmant. Ȋn cazul altor produse, amestecul de extract de orhidee, bisabolol și acid hyaluronic cu propietăți hidratante, regenerante și calmante îndepărtează orice simptom de disconfort local.

 

Spuma Hygienium Intimate este ideală pentru îngrijire zilnică și conține o formulă îmbunătățită cu acid hialuronic, lactic și alte 7 ingrediente active.

Şervețelele umede Hygienium Intimate conferă o bună hidratare locală și protejează împotriva uscăciunii. În plus, asigură menținerea hidratării, a elasticității și contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă.

Emulsia Hygienium Intimate are o textură cremoasă, un parfum delicat și respectă pH-ul fiziologic al pielii, redând senzația de confort și prospețime.

Gelul pentru igiena intimă Hygienium Intimate cu acid hialuronic și acid lactic curăță delicat și împrospătează pielea sensibilă, fără a afecta bariera hidrolipidică. Ajută la refacerea microflorei naturale și are efect calmant, protejând, în același timp, PH-ul natural al zonei intime.

Tu ce produs de îngrijire preferi dintre cele marca Hygienium Intimate și le ai deja acasă ori în geantă? Bucură-te în continuare de igienă maximă, în siguranță, cu produse dedicate, adaptate special fiecărei situații din viața de zi cu zi. Urmărește produsele și promoțiile pe site-ul www.hygienium.com!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...